Kanali OBO Bettermann Rapid 45

Kanali OBO Bettermann Rapid 45

Objavio/la |Objavljeno: 10. 10. 2022|Oznake: , , |

Baš ono što vam treba! Jedan sustav, bezbroj mogućnosti: Rapid 45-2 parapetni kanali za ugradnju električnih elemenata serije OBO Modul 45 i Modul 45connect.

Kombinacija jasnog dizajna i tehničke učinkovitosti

Linija parapetnih kanala Rapid 45 kombinira simetričan dizajn, homogenu kvalitetu boja i tehničku fleksibilnost u jednom sustavu. Inovativni elementi za preusmjeravanje trase omogućuju zidnu montažu, pogodnu za praksu u upravnim, poslovnim i industrijskim prostorima. Parapetni kanali Rapid 45-2 u svoje tri dimenzije omogućuju različite načine korištenja.

Rapid 45 OBO Bettermann

Jasan profil. Plastic Rapid 45-2

Ljepota i funkcionalnost. Plastična parapetna kanalica Rapid 45-2 klasičan je dio uredske opreme. Novi dizajn karakterizira jasan karakter i visoka razina funkcionalnosti.

Sofisticirani dizajn. Aluminijski Rapid 45-2

Visokokvalitetna površina i uravnotežen dizajn osiguravaju posebnu eleganciju. Tehnička preciznost zaokružuje atraktivan vanjski izgled parapetnih kanala u aluminijskoj izvedbi. Spojnice, spojnice i elementi za prijenos podataka iz OBO serije Modul 45 i Modul 45connect mogu se jednostavno umetnuti u profil kanala. Tako vam nude praktičan sustav za brzu montažu s mogućnošću jednostavnog proširenja.

Princip Modul 45

Savršena nadogradnja za Rapid 45-2: ugradbeni električni elementi OBO serije Modul 45 iz vlastite proizvodnje. Spojke, konektori, elementi za prijenos podataka i multimedijski elementi mogu se ugraditi u sustav jednim zahvatom – praktična ugradnja je gotova u trenu. U odnosu na postojeće načine montaže i izmjene elektroelemenata potrebno je puno manje vremena. Dodatni instalacijski elementi poput kutija, adaptera i ukrasnih okvira više nisu potrebni.

Jedan sustav, mnogo opcija

Zahvaljujući jedinstvenim instalacijskim mjerama i bogatstvu komponenti, serija Modul 45 nudi prikladna rješenja za svako okruženje sustava. Program ugradbenih elektroelemenata zadovoljava brojne međunarodne zahtjeve i regionalne standarde.

OBO Betterman modul 45

Princip Modul 45connect

Serija Modul 45connect osvaja kupce svojim inovativnim komponentama spojnica i adaptera te nudi brojne mogućnosti primjene. Utični adapter vam daje mogućnost jednostavnog postavljanja utičnica, što osigurava značajnu fleksibilnost. Različite kombinacije utičnica mogu se formirati bez dodatnog napora za uvođenje kabela. Kombinacije s najviše dva spojna adaptera su istražene i odobrene od strane njemačkog instituta VDE. Lako možemo kombinirati od 4 do čak 9 utičnica.

OBO Bettermann Modul Connect 45

Još fleksibilniji i praktičniji

Zbog dodatne širine, ove kanalice sada nude još više mogućnosti korištenja, jer u plastičnoj i aluminijskoj verziji, uz uobičajene dimenzije od 100 i 165 mm, dostupan je i model širine 130 mm. Asortiman plastičnih kanalica dodatno nudi trostruku širinu od 160 mm.

Daljnja praktična inovacija: plastični i aluminijski kanali sada su dizajnirani simetrično. Ovaj strukturni dizajn dopušta varijabilnu upotrebu oblika, kao što je npr. T-adapteri ili završni elementi.

Zašto odabrati Rapid 45 parapetne kanalice?

  • Bogatstvo mogućnosti: U plastičnoj verziji model Rapid 45-2 osvaja kupce iu svijetlo sivoj i bijeloj boji. Dostupne su četiri širine kanala.
  • Brza montaža: Pametno dizajnirani dijelovi za montažu, kao što su rubna spojnica i poklopac spojnih točaka, omogućuju brzu montažu.
  • Dizajneri: Čista montaža omogućena je praktičnim izborom oblika, kao što su vanjski i unutarnji kutni elementi, ravni kutni elementi i T-elementi. Elementi u obliku poklopca odgovaraju plastičnim i aluminijskim kanalicama.
  • Bogatstvo mogućnosti: Parapetne kanalice Rapid 45-2 u aluminijskom dizajnu unose dašak elegancije u svako poslovno okruženje zahvaljujući anodiziranoj ili plastificiranoj površini. Na zahtjev se mogu naručiti i posebne boje. U ponudi su tri širine kanala.
  • Dizajneri:Zahvaljujući robusnim i varijabilnim elementima za usmjeravanje kao što su unutarnji kutovi, vanjski kutovi i T-elementi, montaža je potpuno jednostavna.
  • Inovativni omot:Novi pokrov se sastoji od osnovnog PVC profila i aluminijske maske. Pokrov ne mora biti uključen u kriterije zaštite tijekom izvedbe. I montaža i demontaža su vrlo jednostavni.
  • Anodizirana površina:U slučaju anodizacije, metalne površine se električki oksidiraju. To stvara vrlo tvrdu površinu otpornu na ogrebotine. U usporedbi s drugim procesima oplemenjivanja materijala, u ovom slučaju ne koristimo strane materijale. Zadržavamo metalni karakter aluminija. Istodobno, ovaj postupak osigurava pouzdanu zaštitu od korozije.

Za više informacija o Obo Bettermann Rapid 45 parapetnim kanalicama preuzmite katalog.

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave