Rješenja za pametne objekte

Gigamedia

Vodeća robna marka u području kabelske i priključne opreme.

Rešitve za pametne objekte

Gigamedia

Vodilna blagovna znamka na področju kabelske in priključne opreme.

O robnoj marki Gigamedia

Ponuda proizvoda

Okoliš i održivost

U svijetu podatkovnih veza i podatkovnog prometa iznimno zapanjuje potražnja i brzina promjena. Odabir odgovarajuće kabelske i pripadajuće priključne opreme ključan je dio svakoga uspješnog kućnog ili poslovnog projekta kojim se omogućuje povezanost različitih komponenti univerzalnog ožičenja i pametnih uređaja. Povezivost, koja je od ključne važnosti za sadašnjost i budućnost te koju traže zahtjevni i manje zahtjevni klijenti, temelj je uspješnog osiguranja neometanog prijenosa podataka u tvrtkama, ali i u kućnom okružju.

POUZDANOST KAO STANDARD

Robna marka Gigamedia

GIGAMEDIA je francuska robna marka osnovana 1996. koja je s vremenom postala vodeći distributer kabelskih sustava u Francuskoj. Vrlo brzo osvaja i druge europske zemlje te Kanadu. Odabirom Gigamedije za ostvarenje svojih projekata osiguravate inovativna rješenja prilagođena vašim potrebama. Njihovi proizvodi već su dostupni na zalihama u vama najbližoj Rexel poslovnici ili u B2B online trgovini.

Robna marka Gigamedia

Uspješne priče iz inozemstva

Predstavljamo dvije uspješne priče iz Francuske. Iznimne rezultate ostvarili su s pomoću Gigamedijinih proizvoda i usluga.

slučaj upotrebe

Ponuda proizvoda

Proizvodi su osmišljeni kako bi izvođačima pomogli ispuniti i nadmašiti očekivanja svojih klijenata te maksimalno iskoristiti ulaganja u njihovu podatkovnu infrastrukturu. Gigamedijin dizajnerski tim obuhvaća vrhunske stručnjake za mreže i kabelske sustave koji već više od 25 godina razvijaju najbolje proizvode u svojoj klasi.

gigamedia pametni objekti

Zašto odabrati Gigamediju?

Svi proizvodi temelje su na nizu osnovnih načela tvrtke:

  • Proizvodi koji zadovoljavaju standarde i pružaju visoku učinkovitost.
  • Široka ponuda proizvoda s jedinstvenim funkcijama koje olakšavaju posao izvođaču.
  • Ponuda održivih proizvoda za zaštitu okoliša.
  • Raspoloživost i brza dostava proizvoda.

Kabeli i vodiči

Telekom. ormari i oprema

Videonadzor

Modularni kolektori

UOBIČAJENO ZA GIGAMEDIJU

Okoliš i održivost

Svatko od nas dužan je štititi okoliš i aktivno se pridržavati načela održivosti. Proizvođač GIGAMEDIA intenzivno provodi nekoliko proizvodnih i distribucijskih aktivnosti kako bi smanjio svoj ugljični otisak i utjecaj na okoliš te poboljšao uvjete za sve dionike svojeg lanca vrijednosti. Zahvaljujući navedenim inicijativama i mjerama osvojili su zlatnu medalju Ecovadis 2023. EcoVadis ocjenjuje 200 kategorija i 21 pokazatelj (u rasponu od „emisije CO2“ do „iskorištavanja dječjeg rada“) na jednostavan, pouzdan i usporediv način kombiniranjem informacijskog sustava i mreže stručnjaka.

održiva ponuda
0 zemalja
isključivo preko distribucije grupe Rexel
0 trgovina
više od 800 prodajnih mjesta diljem svijeta
0 godina
naglasak na kupce i njihove projekte