izrada sabirnih sustava

Projektiranje i izrada sabirnih sustava

Projektiranje i izrada sabirnih sustava za pouzdano napajanje objekata. U Rexelu smo svjesni da pouzdanost napajanja i prilagodljivost sustava imaju najvažniju ulogu u vašem objektu, stoga vam sabirnim sustavima osiguravamo prilagodljivost i pouzdanost rada strojeva, opreme i rasvjete. Raspon struje sabirnog sustava je od 25 do 6300 A. U sabirnicama se kao vodič – nositelj energije koristi bakar ili aluminij. Aluminij se koristi u 90 % slučajeva, ponajprije zbog cijene i jednostavnosti montaže.

sustavi prikupljanja

U CIJELOJ ZGRADI

Pouzdan prijenos energije

Doživotno jamstvo za korištenje sustava do dubine od jednog metra vode.

  • Projektiranje i implementacija energetskih sabirnih sustava – izvedba na ključ: 3D izgled sabirnih mjesta, pregled, mjerenje i priprema ponude – izvedba, završna mjerenja i puštanje u rad.
  • Sabirni sustavi proizvođača EAE, Schneider Electric, Siemens i Zuchinni koji zadovoljavaju sve tehničke propise u području zaštite od požara i zaštite od prodora prašine i vode.

ZAŠTO IZABRATI REXEL?

Dodana vrijednost

sabirni sustavi
0V
za jednofaznu struju
0V
za trofaznu struju
  • Mi smo pouzdan partner koji razumije potrebe industrijskih kupaca za pouzdanošću sustava, sigurnošću i profitabilnošću.
  • U ovom području nudimo inovativne i kvalitetne proizvode i rješenja međunarodnih proizvođača za industriju, rasvjetu i instalacije.
  • Pomažemo u poboljšanju energetske učinkovitosti korištenjem automatiziranih sustava upravljanja i obnovljivih izvora energije.