rasvjeta

Rasvjeta

Odgovarajuća rasvjeta odnosno osvjetljenje doma, radnog okružja, radnih mjesta, skladišta, eksterijera i drugih okružja, osnovni je zahtjev i potreba svakog objekta.

Kabeli i vodiči

Kabeli i vodiči neophodni su za distribuciju, prijenos, razvod električne energije, industriju, građevinarstvo itd., dakle gdje je potreban prijenos električne energije od izvora do korisnika ili između korisnika.

kabeli i vodiči
elektroinstalacije

Instalacije

Rexel nudi najkvalitetniji elektromaterijal pouzdanih proizvođača s dugim vijekom trajanja za sve vrste elektroinstalacija.

Industrija

Rexel nudi širok asortiman proizvoda za optimizaciju troškova i energetske učinkovitosti, što su prioritetni izazovi na industrijskom tržištu.

Industrija
alat pribor i oprema

Alat i pribor

Pravi i kvalitetni alati osnova su za brzu i kvalitetnu izvedbu svakog elektroinstalacijskog projekta, kako na radnome mjestu, tako i kod kuće.

Ormari i razvodna oprema

Elektroormar je osnova za razvod električne energije, mjesto gdje se odvijaju svi procesi automatizacije, stoga je važno odabrati odgovarajući ormar za određenu namjenu korištenja.

Elektro ormarići i rasklopni uređaji
hvac hlađenje i grijanje

Hlađenje i grijanje

Svojim bogatim tehničkim znanjem i iskustvom Rexelovi stručnjaci savjetuju vas pri odabiru kvalitetnih i troškovno optimalnih rješenja za grijanje, prozračivanje i hlađenje objekta.

Zelena energija (OIE)

U Rexelu smo spremni za budućnost koja će se temeljiti na obnovljivim izvorima energije (OIE), zbog čega vam svojim znanjem i iskustvom već sada možemo ponuditi cjelovita rješenja i proizvode za vaše projekte u području zelene energije.

zelena energija

Inovativna rješenja princip ključ u ruke

Rexel usluge i rješenja

Rasvjeta
Strukturirana ožičenja
Fotonaponski sustavi
E-mobilnost i punionice
Izrada razvodnih elektro ormara
Izgradnja i obnova energetskih trafostanica