rexel hrvatska
rexel hrvatska
rexel hrvatska

Industrija

Industrija2024-01-12T14:03:05+01:00

Industrija optimiziranja troškova i energetske učinkovitosti prioritetni su izazovi na industrijskom tržištu. Rexel osigurava najvažnije proizvode za održavanje energetske učinkovitosti u industriji i implementaciju TCO (Total Costs Ownership) filozofije, koja je važna za svaku modernu industriju, posebno za optimizaciju ukupnih troškova nabave, logistike i zaliha. Za napajanje strojeva, zgrada, opreme i svjetla u industriji, Rexel nudi cjelovita rješenja u području sabirničkih sustava koja omogućuju brzu instalaciju, prilagodljivost i pouzdan rad.

industrija

Elektromaterijal za industriju – Zašto odabrati nas?

Pouzdan smo partner koji razumije potrebe i očekivanja industrijskih kupaca u pogledu sigurnosti, produktivnosti i profitabilnosti. U našem asortimanu pronaći ćete inovativne i visokokvalitetne proizvode međunarodnih proizvođača za industriju, rasvjetu i instalacije. Pomažemo vam poboljšati energetsku učinkovitost korištenjem posebnih rješenja za automatizirane upravljačke sustave, strojeve i rasvjetu, a prednost je Rexela na jednom mjestu dostupna specijalizirana oprema za automatizaciju, alati i proizvodi koji su vam potrebni svaki dan i brza isporuka. Uz Rexel ćete tako smanjiti broj upita, dokumenata i troškove nabave.

industrija elektromaterijal

Industrijsko tržište pokriva sve aspekte opskrbe i održavanja električne opreme u industrijskim i proizvodnim sustavima. Odgovaramo na sve potrebe naših industrijskih kupaca nizom proizvoda i namjenskih rješenja:

  • osiguravanje točne i pouzdane opskrbe proizvodnog lanca,
  • optimizacija troškova zaliha,
  • poboljšanje energetske učinkovitosti korištenjem posebnih rješenja automatiziranih sustava upravljanja, strojeva i rasvjete.

Naši odnosi s ključnim partnerima u industriji sastavni su dio načina na koji brinemo o našim kupcima i osiguravamo proizvode najviše kvalitete iz ponude vodećih proizvođača. Naša su glavna kompetencija kao distributera kratki rokovi isporuke i dostupnost različitih proizvoda.

pitanja i odgovori

Često postavljana pitanja i odgovori

U našoj ponudi pronaći ćete sve što vam je potrebno za održavanje strojeva i poboljšanje energetske učinkovitosti vaše proizvodnje, uključujući i područje rasvjete i kabela. Naši će stručnjaci za vas pronaći najbolji omjer kvalitete i cijene, stoga ne oklijevajte ako trebate savjet kako učinkovito optimizirati troškove održavanja vašeg proizvodnog pogona.

Kako uspostaviti daljinski pristup WINCC-u koristeći mobilne uređaje neovisne o operacijskom sustavu?2023-12-14T10:49:10+01:00

WinCC opcija WebUX moguća je od verzije WinCC V7.3 i WinCC Professional V14 nadalje. Omogućuje daljinski pristup WinCC aplikacijama putem pametnog telefona, tableta ili računala, neovisno o tome koji operacijski sustav koristi. Jedino ograničenje je da preglednik korisnikova uređaja podržava HTML 5. Pritom korisnik ne treba nikakve dodatne postavke ili instalaciju programske opreme na svoj mobilni uređaj. Za pristup aplikaciji u preglednik unesite adresu poslužitelja na kojem su instalirani WinCC RunTime aplikacija i WebUX poslužitelj. Na ovaj način korisnici imaju pristup SCADA-i gotovo bilo gdje i bilo kada. Sigurnost je osigurana sigurnim HTTPS protokolom i SSL certifikatima. 

Koliki je trošak kupnje novog, energetski učinkovitijeg elektromotora?2023-12-14T10:50:00+01:00

Motori veće učinkovitosti IE3 mogu vam pomoći u smanjenju troškova rada. Motori obično rade 40 do 80 sati tjedno, što znači da svako povećanje učinkovitosti smanjuje troškove rada. Uz radni vijek motora od 10 godina trošak nabave i servisa predstavlja 5 % ukupne investicije. Sve ostalo troškovi su energije. 

Kako mogu programirati LOGO! upravljački modul?2023-12-14T10:51:22+01:00

Logo! ima integrirani poslužitelj i može upravljati upravljačem putem interneta na tri različita načina: 

  • putem integrirane osnovne internetske stranice (osnovne informacije o upravljaču, praćenje varijabli, dijagnostika…) 
  • putem mobilne aplikacije Logo! 
  • putem internetske stranice koju sam izradi u jednostavnom besplatnom alatu Logo! Web Editor.
Fotoćelija detektira predmete, a kontroler ih ne detektira? Kako bismo trebali riješiti problem?2023-12-14T10:52:15+01:00

Vrlo je važno koristiti odgovarajuće kontrolere tijekom visoke frekvencije kretanja proizvoda, o čemu vas naši stručnjaci mogu savjetovati. 

Imamo ugrađeno rješenje koje ne radi pouzdano. Možete li nam ponuditi neko drugo, bolje rješenje?2023-12-14T10:52:45+01:00

Da, u tvrtki nastojimo pratiti najnovije trendove uz svakodnevnu edukaciju. Istovremeno, sva rješenja koja nudimo od renomiranih europskih proizvođača instalirana su i testirana više puta u praksi, tako da vam možemo ponuditi naprednije alternativne proizvode. 

Možete li nam pomoći pronaći alternativne proizvode drugih proizvođača?2023-12-14T10:53:30+01:00

Da, naravno, budući da imamo široku paletu proizvoda za industrijsko područje, možemo vam ponuditi inovativna alternativna rješenja vodećih svjetskih proizvođača u industriji. 

Rexel novosti industrija

Go to Top