Ostale usluge

Multi Channel

Višekanalna organizacija

Rexel je višekanalna organizacija osmišljena da pruži besprijekorno, jednostavno i sigurno korisničko iskustvo. Gdje god se nalazili, koji god kanal koristili, bez obzira na sat i kakav god bio vaš zahtjev, Rexel ima brz i odgovarajući odgovor na vaše potrebe.

0
zadovoljnih kupaca na dva tržišta
0 / 7
dostupni svaki trenutak u danu
0 PJ
poslovnica u Sloveniji

Odabir je vaš

Uz vas uvijek i svugdje kada nas trebate

Rexelova višekanalna struktura pruža vam besprijekoran globalni sustav informacija i usluga. Na internetu, putem telefona, u poslovnici ili na licu mjesta: sve što trebate učiniti je odabrati točku kontakta koja najbolje odgovara vašim potrebama.

  • Poslovne jedinice: proizvodi uvijek pri ruci kada ih trebate.

  • Terenski prodavači: vaša kontaktna točka na terenu.

  • Podrška na daljinu: tehnička i administrativna pomoć.
  • Tehnički centar: savjetovanje i podrška za vaše projekte.

  • B2B webshop: proizvodi i rješenja bilo gdje i bilo kada.

B2B online trgovina

Brzo, jednostavno i bezbrižno

Za brzo i jednostavno naručivanje proizvoda Rexel Vam nudi i mogućnost naručivanja u svojoj B2B internetskoj trgovini. Možete naručiti elektrotehnički materijal, sve za rasvjetu, alate, opremu i pribor za siguran rad. Pratite status svojeg paketa, status vaših prošlih narudžbi i uvjete kupnje prilagođene vama.

Logistika i transport

Dostava proizvoda sljedeći dan

Proizvode, koje ste naručili od Rexelovih prodajnih predstavnika na terenu ili u internetskoj trgovini, možete preuzeti osobno u odabranoj poslovnici ili vam ih na odabranu adresu dostavi dostavna služba.