Novo: EATON je sada s nama

Novo: EATON je sada s nama

Objavio/la |Objavljeno: 08. 12. 2023|Oznake: , , , |

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam vijest da smo kupili predstavništvo za brand EATON koji se smatra svjetskim liderom u području energetike i elektronike.

S njihovim inovativnim proizvodima moći ćemo našim kupcima ponuditi pouzdana, održiva i fleksibilna rješenja za njihove potrebe.

Najveći na svijetu, prisutan na čak 150 tržišta

EATON je vodeća svjetska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju proizvoda u području elektroenergetike, automatizacije i strojarstva. Njihova prisutnost proteže se na tržišta u više od 150 zemalja diljem svijeta, što ih svrstava u sam vrh potreba industrije.

Ponosno se mogu pohvaliti širokom paletom proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kupaca na području automatizacije. Njihov asortiman uključuje napredne sustave kontrole i upravljanja procesima, različite vrste senzora i aktuatora, programabilne logičke kontrolere i mnoge druge komponente koje omogućuju učinkovitu automatizaciju industrijskih i komercijalnih sustava.

eaton1
eaton2

Osim što je sinonim za kvalitetne proizvode, EATON je također pionir u inovacijama. Konstantno ulažu u istraživanje i razvoj kako bi ostali u tijeku s tehnološkim napretkom. Njihovi inženjeri i stručnjaci predani su stvaranju inovativnih rješenja koja korisnicima omogućuju optimizaciju procesa i poboljšanje učinkovitosti i sigurnosti.

EATON je predan održivom razvoju i odgovornom upravljanju okolišem. Njihovi proizvodi dizajnirani su za smanjenje potrošnje energije i emisija te omogućuju učinkovito upravljanje resursima. Osim toga, tvrtka aktivno sudjeluje u promicanju ekološke svijesti i potiče kupce na smanjenje utjecaja na okoliš.

Ponuda proizvođača EATON

Automatizacija

Kontrolni sustavi: kompletan asortiman proizvoda za automatizaciju. Za jednostavnije primjene dostupni su relejni moduli za jednostavno upravljanje, a za zahtjevnije sustave dostupni su modularni kontroleri, upravljačke ploče i dislocirani ulazno/izlazni moduli. Ovdje treba istaknuti SmartWire-DT koji zamjenjuje klasični sustav ožičenja kao inovativni sustav ožičenja.

Rasklopna oprema

Tehnika ugradnje: Instalacijski prekidači, sklopne zaštite, kombinirane zaštitne sklopke, ostali instalacijski elementi, nadzemni i ugradbeni ormarići. Upravljanje i zaštita motora: veliki izbor kontaktora i zaštitnih sklopki motora, mekih pokretača, pretvarača frekvencije i elektroničkih pokretača motora. Elementi kontrolne signalizacije: razne tipke, sklopke, signalne svjetiljke, signalni stupovi, granične sklopke i senzori.

Distribucija električne energije (UPS)

Veliki izbor sustava neprekidnog napajanja; od stolnih, industrijskih za velike snage, UPS-a za podatkovne centre. Nudimo i UPS za plovila. Uz sustave napajanja, možete birati i između kućišta koja mogu biti samostojeća ili montirana na zid.

Provjerite konkurentne cijene i odlične prodajne uvjete!

Zašto odabrati Rexel?

rexel_1370

ŠIROK IZBOR PROIZVODA

Poznati smo po velikom izboru robe na jednom mjestu. Osigurat ćemo Vam sav potreban elektrotehnički materijal te alate i pribor za siguran rad.

BRZA DOSTAVA PO CIJELOJ SLOVENIJI I HRVATSKOJ

Proizvodi sa zaliha naručeni do 19 sati bit će isporučeni sljedeći dan. Dostava po cijeloj Sloveniji i Hrvatskoj (u sjedište tvrtke ili na radno mjesto). Za narudžbe iznad 100 € dostava je besplatna.

KVALITETNA PONUDA PRIZNATIH PROIZVOĐAČA

Tijekom svih godina postojanja nismo mijenjali specijalizaciju. Imamo pristup najnovijim proizvodima renomiranih svjetskih proizvođača.

KONKURENTNE CIJENE I RAZLIČITI NAČINI PLAĆANJA

Jamčimo Vam konkurentne cijene i različite načine plaćanja, kao i mjesečni limit za stalne kupce.

Energetske potrebe velikih industrijskih postrojenja

Bogate zalihe i izvrsni uvjeti – provjerite ponudu EATON artikala u našoj B2B e-trgovini:

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave