Stručnjaci za elektromaterijal

Prekidači i utičnice MODUL i LOGIQ by TEM

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Prekidači i utičnice MODUL i LOGIQ by TEM

Prekidači i utičnice MODUL i LOGIQ by TEM

Ovaj put predstavljamo 2 obitelji prekidača i utičnica našeg partnera TEM – MODUL i LOGIQ. MODUL uglavnom krasi univerzalnost, jer zahvaljujući univerzalnom nosaču možete kombinirati linije Line, Soft i Pure prema vašim željama. Obitelj LOGIQ uvjerit će vas svojim jedinstvenim i samouvjerenim dizajnom.

MODUL by TEM sklopke i utičnice – stvorene za svaku prostoriju.

Detalji predstavljaju završetak cjelokupnog rješenja interijera. Estetski dizajnirane sklopke i utičnice MODUL privlače našu pažnju, unose svježinu u prostor, reguliraju životno raspoloženje i daju dekoraciju prostorima.

Moderne modularne sklopke i utičnice MODUL po Vašoj želji.

TEM je razvio modularni sustav MODUL sklopki i utičnica za različite ukuse, želje i potrebe. Sastoji se od 3 dizajnerske linije Line, Soft i Pure, koje su odraz modernog, sofisticiranog i individualnog stila života. Posebnost modularnog sustava je univerzalni nosač za sve 3 linije Line, Soft i Pure. Nosač omogućuje jednostavnu ugradnju odnosno naknadnu zamjenu svih ukrasnih okvira, prekidača, utičnica i ostalih funkcionalnih elemenata.

Prekidače i utičnice možemo birati iz široke i bogate palete boja, uzoraka i oblika te ih tako lako prilagođavati željenom raspoloženju i individualnom ambijentu.

Linija Line – sklad ravnih oblika.

Ravne linije stvaraju bezvremenski dizajn. Savršen, tanak profil ravnog oblika i ergonomija na dodir daju vrhunski izgled sa svih strana.

Linija Soft – mekoća i toplina doma.

Zaobljeni oblici i nježni prijelazi unose mekoću u svaki dom. Savršenstvo mekog oblika pojačano je suptilnim odabirom boja koje se osjećaju na dodir.

Linija Pure – osječaj prirode.

Pure liniju odlikuju potpuno prirodni materijali: metal, drvo, staklo. Poseban osječaj izražava se kroz jedinstveni oblik. Primjetan je, ali nenametljiv. Odiše senzualnošću, sofisticiranošću, visokim standardima i čistoćom. S Pure dekorativnim okvirima možemo dodatno obogatiti i oživjeti naše prostore.

Testirajte konfigurator sklopki i utičnica Modul u svim kombinacijama boja i dizajna u našoj e-trgovini:

NA B2B WEBSHOP

TEM LOGIQ – novi, veći, uočljiviji

TEM predstavlja novu obitelj prekidača i utičnica LOGIQ za »okrugle kutije«, s jedinstvenim dizajnom i oblikom koji uvjerava. Veći, markantniji okviri su uočljiviji i djeluju moćnije, a pristaju kako u moderne radne ambijente, tako i u tradicionalne stambene prostore.

LOGIQ utičnice i prekidači by TEM

Možete birati među modernim, trendi bojama koje jednostavno preuzmu vaš ambijent: antracit, titan i sjajno bijela.

Za jednostavno sastavljanje i kombiniranje su u TEM-u razvili sistem 55/55, koji vam omogućava da uvijek možete upotrijebiti iste univerzalne elemente i dekorativne okvire – kako vodoravno tako i okomito.

tem logiq utičnice i prekidači

Linija proizvoda LOGIQ nudi široki izbor prekidača, utičnica, regulatora, senzora, termostata… za svaku svrhu, pojedinačno ili u nizu, jednostavno za najzahtjevnije – sve na jednom mjestu.

Nova linija LOGIQ utičnica i prekidača je rješenje za sisteme standardnih okruglih kutija. Njena posebnost su bezvijčani kontakti koji vam štede vrijeme kod ugradnje elemenata. S njom možete planirati sasvim jednostavne, ali i zahtjevnije instalacije za novogradnje i adaptacije.

TEM LOGIQ proizvode možete pogledati i u našem WebShopu:

NA B2B WEBSHOP
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.