Solarni panel Trina Solar Vertex S

Solarni panel Trina Solar Vertex S

Objavio/la |Objavljeno: 13. 12. 2023|Oznake: , , , |

Ažurirani solarni paneli serije Vertex S imaju izvrsnu produktivnost, zajedno s inovativno dizajniranom estetikom.

Solarni panel Vertex S savršeno je dizajniran da zadovolji specifične zahtjeve krovne instalacije kao što su snaga, učinkovitost, izgled, mehaničko opterećenje, rukovanje i pouzdanost. Vertex S pruža najbolju ravnotežu između snage, veličine i težine.

trina solar Vertex S

Posebna ponuda za kraj ljeta:

Solarni panel Vertex S 425W

  • već za: 95 € + PDV*
  • za kupnju iznad 20.000 € Ariston klima uređaj za samo 1 cent**

*promotivna ponuda traje do 08.09.2023 dok zalihe traju
**za cijenu klima uređaja od 1 centa potrebno je zaraditi ukupno više od 20.000€ bez PDV-a za artikle Trina Solar, SolarEdge i Huawei. Promocija traje do 8. rujna 2023. nakon čega se vrši obračun.

Mala veličina, velika snaga

Solarni panel razvijen je na temelju napredne tehnologije Vertex platforme. Ažurirani Vertex S može doseći snagu do 435 W, s 21,8% učinkovitosti modula i tehnologijom povezivanja visoke gustoće.

Vertex S je savršeno dizajniran da zadovolji zahtjeve čvrstoće, izvedbe, veličine, težine, izgleda, mehaničkog opterećenja i pouzdanosti za krovnu montažu! Najbolji omjer između snage, veličine i težine.

trina solar Vertex S
trina1

144 ćelije

Monokristalni modul

trina2

415-435W

Raspon snage

trina3

21.8%

Učinkovitost modula

trina4

0~+5W

Tolerancija modula

Provjerite naša integrirana rješenja u području zelene energije.

Mogućnosti montaže Vertex solarnih panela

Vertex solarni paneli

Izvrstan povrat investicije

Solarni panel Vertex S temelji se na naprednoj tehnologiji platforme Vertex, uključujući silikonsko glodalo od 210 mm. Njegov električni dizajn omogućuje fleksibilno postavljanje sustava na bilo koji krov, čime se poboljšava učinkovitost i smanjuju ukupni troškovi sustava.

Vertex S može povećati kapacitet ugradnje na stambenim krovovima za 5-7%. Veća proizvodnja električne energije zadovoljava veće zahtjeve za dnevnu potražnju kućanstava i energije za električna vozila.

Vertex S dolazi s produženim 15-godišnjim jamstvom na proizvod i punim 25-godišnjim jamstvom na performanse – za bezbrižnost i dugoročne povrate.

Solarni paneli Trina Solar Vertex

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave