Sigurnosni prekidači Gewiss ReStart

Sigurnosni prekidači Gewiss ReStart

Objavio/la |Objavljeno: 22. 11. 2023|Oznake: , , |

Razvoj i proizvodnja elektrotehničkih proizvoda prvenstveno je usmjerena na sigurnosne mehanizme, kod kojih je sigurnosni standard uvijek na prvom mjestu. Linija proizvoda ReStart stvorena je imajući na umu sigurnost, a sadrži niz naprednih RCCB uređaja koji dobro funkcioniraju u svim okruženjima – stambenim, industrijskim i tercijarnim. ReStart je idealno rješenje za kontinuiranu opskrbu.

Dva koncepta sigurnosti

  • Gewiss ReStart, koji omogućuje kontinuiranu opskrbu u slučaju gašenja zbog poremećaja. Uređaji resetiraju sklopku RCCB nakon provjere da u sustavu nema greške.
  • Gewiss ReStart Autotest PRO, koji donosi najvišu razinu sigurnosti, s automatskim periodičnim RCD testom, bez prekidanja napona sustava.
gewiss_restar
gewiss_restart1

Gewiss ReStart

ReStart automatski izvodi resetiranje nakon isključivanja zbog kvara, što minimalizira uzrokovane neugodnosti i sprječava štetu u svim područjima (stambenim, tercijarnim ili industrijskim). Restart uređaji se resetiraju i uključuju samo nakon provjere rada sustava. To znači da je sigurnost ljudi i objekata uvijek zajamčena i da je potencijalni rizik od električnog udara uvijek eliminiran.

Ponovno pokretanje je još brže. Sve verzije uređaja omogućuju kontrolu i resetiranje prekidača u samo 10 sekundi.

ReStart uređaji dostupni su u PRO i TOP verziji. Restart PRO pruža kontinuiranu zaštitu i kontrolu napajanja. Ako se sklopka aktivira, kontinuirano provjerava status napajanja u redovitim intervalima dok se kvar ne potvrdi i ne otkloni, nakon čega se ponovno postavlja.

Alternativa su TOP verzije koje su idealne za komercijalne i industrijske objekte. Ova verzija vam omogućuje postavljanje vremenskog intervala automatskog resetiranja prekidača, gdje se također može postaviti unaprijed definirani broj pokušaja resetiranja.

Zahvaljujući svojim svojstvima, ReStart se može koristiti u različite svrhe – od stambenih do poslovnih i industrijskih objekata, kao i za druge specijalne primjene. Pouzdanost i kontinuitet napajanja posebno je pogodan čak iu objektima koji su udaljeni ili teško dostupni. Tu možemo smanjiti troškove nepotrebnih posjeta serviserima odn tehničari na terenu za situacije kao što su lažni alarmi ili privremeni prekidi.

Gewiss ReStart Autotest PRO

Restart Autotest PRO je jedini uređaj na tržištu koji može obavljati periodične sigurnosne testove RCCB bez prekida napajanja sustava. Ovu funkciju omogućuje poseban kontaktni sustav premosnice koji je patentirao Gewiss. Takav sustav sprječava neugodnosti uzrokovane prekidima napajanja ili razlikama u naponu.

ReStart Autotest PRO uređaji vrše testiranje svakih 28 dana, čime se osigurava najviša razina sigurnosti korisnika i apsolutna učinkovitost zaštićenih uređaja. To omogućuje najvišu RCCB zaštitu čak i tijekom dugih razdoblja.

ReStart Autotest PRO sustavi, poput ReStart PRO, nadziru status izolacije bez vremenskog ograničenja. Kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti u svim primjenama, ReStart Autotest PRO dostupan je u 2P i 4P verzijama, za jednofazne i trofazne distribucijske sustave.

gewiss-restart-pro

Gewiss ReStart – sigurnost, uvijek i svugdje

Sve ostale ponude tvrtke Gewiss možete pronaći u našoj B2B online trgovini:

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave