Robus: garažna kuća Carrickmines Park Dublin

Robus: garažna kuća Carrickmines Park Dublin

Objavio/la |Objavljeno: 13. 12. 2023|Oznake: , , , |

Proizvodi Robus nedavno su korišteni za opremanje garaže i parkirališta trgovačkog centra Carrickmines Park u Dublinu, Irska. Carrickmines Park upoznao je proizvođača Robus preko svog lokalnog veletrgovca, koji ih je također povezao s lokalnim dobavljačem elektroinstalacija.

Robus

Glavno područje koje je trebalo ažurirati rasvjetu bilo je parkiralište. Za veliki parking, koji je u potpunosti natkriven, bila je potrebna jaka rasvjeta. Carrickmines Park je tražio visokokvalitetna, izdržljiva svjetla na koja su se mogli osloniti. Nedavno lansirani Robus Harbor LED odabran je zbog svojih optimalnih LED performansi i pouzdanosti zahvaljujući visokokvalitetnom Tridonic pokretaču ugrađenom u svjetiljku. Uz ugrađeni Plug&play modul s LiFePO4 baterijom, svjetiljka ima i funkciju žarulje za nuždu, koja osigurava osvjetljenje u slučaju nestanka struje. Ukupno je ugrađeno više od 1.100 svjetiljki Robus Harbour 28W koje osiguravaju optimalno osvjetljenje ionako mračnog prostora garaže.

Carrickmines Park također je ažurirao svoje svjetiljke s piktogramima. Robus Eblana LED pregrada za hitne slučajeve odabrana je jer izgleda dobro i nudi značajne uštede električne energije i održavanja u usporedbi s tradicionalnim fluorescentnim žaruljama. Zamjena rasvjete također će u budućnosti donijeti dodatne uštede na razini cijelog trgovačkog centra.

Robus

Za ulaz na parking odabrana su LED stropna svjetla Robus Golf. Ove svjetiljke koriste najnoviju LED tehnologiju te u kombinaciji s Robus difuzorom omogućuju visoku učinkovitost. Lampe također imaju IP zaštitu i prikladne su za vanjsku upotrebu.

Robus

Unutar trgovačkog centra, Robus Vega LED Flexi-Strips postavljeni su duž nekih perimetara stropa. RGBW verzija odabrana je za dodavanje naglaska u boji ako i kada je potrebno. Možete birati između zelene, crvene, plave ili bijele.

Robus

Općenito, Carrickmines Park je bio vrlo zadovoljan svojom novom rasvjetom tvrtke Robus. Konkretno, Robus Harbor LED nadogradnja je značajno utjecala na bolju rasvjetu i cjelokupni izgled samog parkirališta.

Robus LED lučke svjetiljke

Harbour LED svjetiljke zamjenjuju klasične vodootporne svjetiljke s dvije fluorescentne svjetiljke, jer je širina svjetiljki 117 mm, a visina 70 mm. Kućište i difuzor su izrađeni od plastike, a kopče (zatvarači) su od nehrđajućeg čelika – inox. Lampe imaju mogućnost ugradnje Plug & Play modula za nuždu, 5 godina jamstva i životni vijek od 50.000 sati. Budući da imaju stupanj zaštite IP65 i zaštitu od udara IK08, Harbor LED svjetiljke pogodne su za korištenje u radionicama, garažama, skladištima, natkrivenim parkiralištima.

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave