Razvodni ormari Gewiss 46 QP

Razvodni ormari Gewiss 46 QP

Objavio/la |Objavljeno: 22. 11. 2023|Oznake: , , |

Razvodne ploče neizostavan su element svake elektroinstalacije jer osiguravaju sigurnu i pouzdanu distribuciju električne energije u različitim okruženjima, od industrijskih pogona do kućanstava. Dok se tehnologija i zahtjevi u električnim sustavima neprestano razvijaju, razvodne ploče također su se morale prilagoditi kako bi zadovoljile nove standarde i očekivanja.

Predstavljamo razvodne kutije Gewiss serije 46 QP, koji predstavljaju izvrstan primjer inovativnosti u ovoj oblasti.

Moderni estetski standardi i tehnološka sofisticiranost

Gewiss sustavi rješenja koji mogu zadovoljiti potrebe u bilo kojem okruženju, a istovremeno osiguravaju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Serija centrala 46 QP najbolje tumači estetske standarde modernog dizajna u kombinaciji s tehnološkom sofisticiranošću kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i pouzdanost u svakom okruženju.

gewiss_1-600x450

Izravno pričvršćivanje na okomite zidove

Stjenke QP ormara (od druge do šeste veličine) opremljene su unaprijed pripremljenim montažnim umetcima na koje se mogu izravno pričvrstiti nosači sklopa panela.

gewiss_2-600x450

Okvir na izvlačenje

Nosači za montažu na DIN šinu mogu se pričvrstiti izravno na okomite nosače, a cijeli okvir zajedno s komponentama može se izvući iz ormara

gewiss_3-600x450

Podesivi paneli za montažu na stražnju stranu ormara

Reverzibilni nosači drže ploče (dostupne u punom ili perforiranom čeliku i izolacijskom materijalu) na točkama s unaprijed pripremljenim umetcima postavljenim na vodoravne dijelove kućišta. Sustav ima mehanizam za podešavanje dubine i omogućuje, od QP ormara druge veličine naviše, montažu različitih komponenti na panele.

gewiss_4-600x450

Komplet za montažu MTX uređaja

Kompleti MTX uređaja u oblikovanom kućištu za montažu u stalak najbolje su rješenje za brzo kreiranje konfiguracija ispred ormara ili ispod metra.

gewiss_5-600x450

Kanali za ožičenje komponenti

Neophodan za izradu profesionalnih trasa kanala za ispiranje – horizontalnih (ŠxV = 40×60) i okomitih (ŠxV = 60×60) – karakteriziran otvaranjem poklopaca prema gore, komplet olakšava naknadno lupanje i proširenje bez potrebe za uklanjanjem okvira s ploče.

gewiss_6-600x450

Jednostavan za nošenje, u svim okolnostima

Par transportnih ručki, koji je obavezan za građevinske izvedbe ACS ormara, lako se postavlja i skida sa stražnje strane ormara.

gewiss_7

Nosači za montažu na stup

Set nosača sastoji se od dva elementa koji se pričvršćuju na stražnju stranu ormarića (gore i dolje). Može se montirati uz pomoć transportnih ručki, što olakšava korištenje na gradilištu, gdje često nisu dostupni odgovarajući nosači. Komplet nosača također je idealan za ruralne primjene ili sustave semafora.

Ormari 46 QP u e-trgovini

Ormarić Gewiss 46QP za zidnu montažu, visina 300 mm, širina 250 mm i dubina 160 mm.

Provjerite u e-trgovini →

Ormarić Gewiss 46QP za zidnu montažu, visina 500 mm, širina 405 mm i dubina 200 mm.

Provjerite u e-trgovini →

Ormarić Gewiss 46QP za zidnu montažu, visina 650 mm, širina 405 mm i dubina 200 mm.

Provjerite u e-trgovini →

Ormarić Gewiss 46QP za zidnu montažu, visina 800 mm, širina 585 mm i dubina 300 mm.

Provjerite u e-trgovini →

46 QP video prezentacija

Ostatak bogate ponude GEWISS proizvoda možete pronaći u našem B2B e-shopu ili u naših 7 poslovnih jedinica:

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave