Pekom – inovativna izvrsnost kabelskih polica

Pekom – inovativna izvrsnost kabelskih polica

Objavio/la |Objavljeno: 23. 11. 2023|Oznake: , , , |

Tvrtka PEKOM Inženjering vodeća je tvrtka u regiji za proizvodnju kabelskih polica najviše kvalitete, koja svojim kupcima s ponosom nudi rješenja za jednostavnu i brzu montažu kabelskih polica uz besprijekornu kvalitetu i konkurentne cijene.

PEKOM proizvodi visokokvalitetne proizvode sa svim potrebnim certifikatima i atestima koji korisnicima omogućuju brzu i jednostavnu izvedbu elektroinstalacija. Vizija tvrtke je postati jedan od vodećih proizvođača kabelskih polica, prepoznatljiv po regionalnoj uspješnosti i kvaliteti svojih proizvoda.

pekom3_1370
pekom_reference

Pekomova rješenja koriste se iu najzahtjevnijim projektima diljem svijeta.

Jasan smjer i strategija tvrtke

PEKOM nastoji stvoriti pozitivno radno okruženje u kojem svaki pojedinac svojom stručnošću i predanošću doprinosi stvaranju vrijednosti za tvrtku. Tvrtka želi biti prepoznata po lojalnosti i izgrađenom partnerskom odnosu s kupcima, međusobnim odnosima unutar tvrtke i spremnosti na preuzimanje rizika u potrazi za inovativnim rješenjima.

Cilj PEKOM-a je kupcima pružiti široku ponudu visokokvalitetnih proizvoda, usklađenih sa standardima, proizvedenih inovativnim tehnologijama i certificiranih, uz stručnu tehničku podršku i povoljne komercijalne uvjete.

Pekom-1

Inovativna rješenja

Pekom se ističe brojnim inovativnim rješenjima u proizvodnji nosača kabela. Među njima najpoznatiji su:

  • Click sustav za spajanje nosača kabela – koji omogućuje brzo spajanje nosača kabela po dužini, bez dodatnih elemenata i alata, uz osiguran galvanski spoj.
  • Ultra Protector 1000+, originalni Pekomov proizvod koji posebnim načinom zaštite metala od korozije donosi nešto sasvim novo na tržištu nosača kabela.

Jedinstveni Click sustav za brže sastavljanje

Montaža polica s Click sustavom vrlo je jednostavna. Početnu i sljedeću policu na krajevima postavimo jednu na drugu i jednostavnim pritiskom napravimo spoj. Integrirana klik spojnica osigurava izjednačavanje potencijala po cijeloj dužini bez dodatnih elemenata. Zahvaljujući patentiranom sustavu, poklopac PNK kabelske police se brzo i jednostavno postavlja klikom na kabelsku policu, također bez dodatnih vijaka i kopči. Poklopac nosača kabela može se ukloniti i ponovno postaviti vrlo jednostavno i brzo. Vruće pocinčane police također zahtijevaju zavrtanje jer klik sustav gubi svoju funkciju toplinskom obradom tijekom vrućeg pocinčavanja.

Novost: Ultra Protector 1000+

pekom-ultraprotector

Pekomov novi inovativni proizvod poseban je po tome što štiti od glavnog problema većine kabelskih polica namijenjenih vanjskoj uporabi i uporabi u poroznim okruženjima:

  • UltraProtector 1000+ je postupak za zaštitu proizvoda od čelika od korozije.
  • za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • bolji od vrućeg cinčanja
  • 1000 sati izdržljivosti u ISO 9227 “Test u spreju soli”.
  • kompatibilan s ostalim proizvodima iz Pekomove palete proizvoda

Kvalitetne i inovativne proizvode iz Pekoma možete pronaći u našoj internet trgovini:

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave