Living now with Netatmo

Living now with Netatmo

Objavio/la |Objavljeno: 16. 10. 2022|Oznake: , , , |

Sustav WITH NETATMO ne zahtijeva posebnu instalaciju, samo neutralni vodič u svakoj dozi s pametnim prekidačem. Ukoliko želite ugraditi jednostavan sustav upravljanja ili nadograditi upravljanje svjetlima i sjenilima s inteligentnim funkcijama (automatsko, sa scenarijima, daljinski, glasovno) bez većih zahvata u instalaciji, ugradnja „pametnog sustava“ odn. prebaciti S NETATMO.

Običan i jednostavan

Instalacija Smart sustava vrlo je jednostavna, au pomoći su vam video sadržaji ispod, svaki za svoj segment.

Ugradnja WITH NETATMO elementima

Mrežna veza

Dodavanje bežičnih površinskih sklopki

Aplikacija Home+Control

Dostupan s Legrand Valena Life, Bticino LivingLight, Living Now i također s Classia programima za prebacivanje. Elementi se mogu ugraditi u standardne modularne (3M, 4M, 6-7M) ili višedijelne (2M, 2+2M, 2+2+2M,…) kutije.

Elementi WITH NETATMO ugrađuju se kao klasične sklopke, potrebno je spojiti i neutralni vodič. U krugu prekidača koji upravljaju jednom svjetiljkom mijenja se samo jedan prekidač, ostali ostaju klasični. Rješenje omogućuje naknadnu preradu klasične instalacije u inteligentnu, kao i postupno dodavanje elemenata. Termostatom Smarther with Netatmo također se može upravljati pomoću aplikacije Home+Control.

Sustavom se također može upravljati glasom s novom video portafonskom jedinicom CLASSE 300EOS s integriranom Alexom, koja također omogućuje prosljeđivanje interkom poziva na iOS/Android uređaj.

Aplikacija Home+Control

Legrand home plus control app

Preuzmite besplatnu aplikaciju Legrand Home+Control i bezbrižno i jednostavno upravljajte sustavom WITH NETATMO izravno sa svog mobilnog uređaja. Aplikacija je besplatna i dostupna za iOS i Android uređaje.

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave