GEWISS rješenja za industriju

GEWISS rješenja za industriju

Objavio/la |Objavljeno: 16. 11. 2023|Oznake: , , , |

GEWISS nudi rješenja za sigurnost operatera i učinkovitost opreme i strojeva za sve vrste proizvodnih okruženja: rasvjeta, električna zaštita i industrijski priključci čine cijeli sustav električnih instalacija. GEWISS radi s ključnim ciljem – pružiti rješenja za pametnu gradnju koja nude najviše moguće razine udobnosti, sigurnosti i uštede energije. Revolucija Industrije 4.0 sve će nas odvesti u budućnost temeljenu na sve integriranijem, pametnom sustavu: GEWISS-ova misija je ponuditi prilagođena rješenja i podržati stručnjake u pretprodajnim i postprodajnim fazama, uključujući kroz prilagođene proizvode i projekte.

ReStart Autotest s WIFI

ReStart Autotest uređaji idealni su za ugradnju u nekontrolirane sustave gdje nije moguće brzo i kontinuirano održavanje. Periodično automatsko testiranje učinkovitosti preostale zaštite (obavlja se automatski svakih 28 dana) ne zahtijeva ručnu intervenciju operatera. Dostupne su verzije 2P i 4P za jednofazne i trofazne distribucijske sustave kako bi se osigurala maksimalna sigurnost u različitim područjima primjene. Uz pomoć Wi-Fi sučelja, Autotest se može spojiti na Internet i u svakom trenutku pružati informacije o statusu sustava. Aplikacija GEWISS omogućuje korisnicima praćenje statusa uređaja za zaostalu struju u stvarnom vremenu, upravljajući samodijagnostikom na daljinu.

restart autotest gewiss

Uređaj za zaštitu od prenapona 1+2

Razvoj i proizvodnja elektrotehničkih proizvoda znači prije svega osmisliti koncept sigurnosti i staviti ga u središte plana razvoja tvrtke, ispred svih ostalih poslovnih ciljeva. Ova svijest stoji iza proizvoda koje nudi GEWISS, koji su dizajnirani da osiguraju potpunu sigurnost u svakom kontekstu. Ideja koja se temelji na dva temeljna elementa: zaštiti ljudi i stvari i kontinuitetu

Mrežni analizator

Omogućavanje praćenja potrošnje u stvarnom vremenu za što jednostavnije upravljanje i optimizaciju energije ključni je cilj GEWISS-a. U tom kontekstu kontrola postaje temeljna – treba je shvatiti kao mjerenje vrijednosti djelatne i jalove energije (isporučene i apsorbirane) i trenutne djelatne i jalove snage (isporučene i apsorbirane).

IEC 309 HP – Utikači i utičnice koji su u skladu sa standardima IEC 309

IEC 309 HP gewiss

GEWISS nudi niz utičnica i utikača u rasponu od 16 A do 125 A, što jamči visoku razinu pouzdanosti, optimalnu funkcionalnost, izvrsne performanse i vrhunske tehničke karakteristike. Uređaji se odlikuju zajedničkim, modernim i funkcionalnim dizajnom, što ih čini odmah prepoznatljivim i daje dodatnu vrijednost cjelokupnom GEWISS industrijskom priključnom sustavu.

46 QP – Vodonepropusne ploče za nadžbuknu montažu

Za kontrolu i automatizaciju u standardnim i zahtjevnijim aplikacijama za teške uvjete rada (industrijski sustavi, robotika, uređaji na vozilu i električni/elektronički odjeljci), GEWISS je stvorio opsežan i inovativan asortiman svestranih rješenja koja se lako postavljaju i osiguravaju maksimalnu sigurnost za ljude i stvari.

Mavil – kabelske police

Gewiss police Mavil

Kabelska polica okosnica je industrijskog sustava. GEWISS i Mavil nude inovativan sustav čeličnih nosača kabela (upuštenih i užljebljenih) koji zadovoljavaju sve zahtjeve ugradnje, od najjednostavnijih do najsloženijih i najzahtjevnijih.

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave