Program lojalnosti – 2024

Naručite online i sudjelujte u Rexelovom programu lojalnosti. Skupljajte bodove od ožujka do kraja listopada tekuće godine i osvojite nagradu po izboru. Ovogodišnje nagrade možete pogledati u nastavku.

program odanosti

Prebacite se online i osvojite svoj paket

Nastavit ćemo nagrađivati ​​lojalnosti naših korisnika B2B webshopa i u 2024. godini. Paletu odličnih nagrada obogatili smo dodajući neke novitete: DJI Mavic Mini SE, Selectbox Black Edition Premium paketa, Adrenalinska iskustva, Sport za aktivne, robotski usisavač iRobot Roomba Combo i5178, Gigamedia Video Set, Illy aparat za kavu, BizLine paketi alata. Među ostalom nagradnom ponudom pronaći ćete:

  • najpopularniji Selectbox poklon paketi koji će se pobrinuti za vaše opuštanje
  • BizLine paketi alata koji će vam postati vjerni suputnik u radu
  • zabavni i korisni elektronički proizvodi, s kojima ćete se pobrinuti za svoju zabavu i korisnost u svom domu

Za svakih 100€ kupnje u webshopu dobivate 1 bod lojalnosti, a na kraju akcije bodove možete iskoristiti u zamjenu za nagrade s naše liste po izboru.

Uvjet za sudjelovanje je da u periodu od 3.1.2024. do 31.10.2024. izvršite minimalno 30% vrijednosti svoje kupovine putem našeg B2B webshopa, a na kraju godine bit ćete dodatno nagrađeni. za veći udio online poslovanja.

Dvostruki bodovi za odabrane dobaljače

Obratite pozornost na oznaku (!) na proizvodima. Kupnjom ovih posebno označenih proizvoda od odabranih dobavljača dobit ćete dvostruke bodove.

Primjer: Pri kupnji proizvoda u vrijednosti od 300 eura dobivate 6 bodova (umjesto 3 boda).

oznaka za duple bodove
Poslovni partneri

Dodatni bodovi za sjajne online kupce

Ukoliko vrijednost Vašeg udjela u kupnji putem webshopa na kraju akcije iznosi najmanje 70%, Vašim bodovima pribrajamo dodatnih 15% od prikupljenih bodova! Pri tome ćemo uzeti u obzir podatke u razdoblju od 3.1.2024. do 31.10.2024, zadnjeg dana programa lojalnosti (31.10.2024.).

Udio online kupnji, temeljen na svim vašim kupnjama, uvijek je dostupan u kartici “Sažetak mog računa”, a mjesečno ćemo vas e-poštom obavještavati o statusu vaših bodova.

PRIMJER: Tijekom godine kada ste skupili 100 bodova, najmanje 70% svih svojih kupnji obavili ste online. Na kraju kampanje dodat ćemo vam dodatnih 15 bodova.

* Neiskorišteni bodovi ne prenose se u sljedeću godinu nakon završetka programa lojalnosti i brišu se. Ne mogu se pretvoriti u druge beneficije ili vratiti novac. U slučaju nedostupnosti proizvoda, zadržavamo pravo zamijeniti ga proizvodom usporedive vrijednosti, ili za uklanjanje proizvoda s popisa nagrada.

Možete birati između različitih segmenata

Možete birati između nagrada u tri kategorije. Povedite vjerne pratitelje na teren u obliku alata BizLine, uživajte u najpopularnijim Selectbox poklon paketima ili uljepšajte dane zabavnom i korisnom elektronikom.

Paketi alata BizLine

Neka BizLine alat postane vaš vjerni pratilac na terenu. Odaberite između tri različita paketa koji će vaš rad učiniti još uspješnijim.

Dostupni paketi:

paket kvalitetnih dodataka
Paket 1: 50 bodova

Prikladan paket visokokvalitetnih BizLine bitova odvijača koji se sastoji od 32 komada.

Paket sa ruksakom
Paket 1: 80 bodova

Paket s ruksakom koji sadrži 13 komada kvalitetnog BizLine alata.

Paket s praktičnom torbom
Paket 2: 300 bodova

Paket s praktičnom torbom od 16 komada kvalitetnog BizLine alata.

Zabavna i korisna elektronika i praktični darovi

Također možete iskoristiti svoje prikupljene bodove za zabavnu i korisnu elektroniku.

Gigamedia video set
Gigamedia Video Set: 900 bodova

Gigamedia video set smatra se iznimno popularnim i jednostavnim rješenjem koje će vam omogućiti da lako uđete u svijet videonadzora.

Robotski usisavač
iRobot I5: 800 bodova

Robotski usisavač iRobot Roomba Combo i5178 omogućuje vam učinkovito usisavanje i pranje podova u jednom prolazu.

Dron DJI Mini
DJI Mini SE dron: 750 bodova

DJI Mini Se dron teži manje od 249 grama i omogućuje vam snimanje HD materijala s 2.7K rezolucijom.

Illy Ese aparat za kavu
Aparat za kavu Illy Ese: 250 bodova

Aparat za kavu Illy Ese s kojim se možete prepustiti aromama izvrsne kave.

Selectbox poklon paketi

I ove godine možete birati između najpopularnijih Selectbox paketa s kojima ćete sebi i svojim najdražima dočarati nezaboravno iskustvo.

Možete birati između sljedećih poklon paketa:

poklon paketi
Paket: Black Edition Premium

950 bodova
Ekskluzivno za kupce Elektronabave/Rexela! Zajedno smo osmislili vrlo poseban Black Edition Premium paket koji se sastoji od tri različita paketa:
Neprocjenjiva iskustva, Najbolji trenuci za dvoje in Bogatstvo planina, sunca i mora. Jedinstvena nagrada, samo za najbolje.

poklon paketi
Paket: Adrenalinski doživljaji

200 bodova
Nudi više od 130 opcija za ekstremno iskustvo po vašem izboru. Uključuje aktivnosti u prirodi za hrabre, poput bungee jumpinga ili popularnog ziplinea, ali i mnoge druge zimske i ljetne izazove, poput škole penjanja, vožnje kajakom i kanuom, vožnje quadovima, kartinga te terenskih i trkaćih vozila, uključujući Ferrari.

Više o paketu →

poklon paketi
Paket: masaža i wellness

150 bodova
Nudi više od 50 opcija za nezaboravno maženje duha i tijela. Uključuje posjet centrima ljepote i wellnessa, gdje se možete počastiti antistresnom masažom, opuštajućom kupkom, njegom lica, čokoladnim tretmanom tijela ili se razmaziti u bazenima i saunama.

Više o paketu →

Opći uvjeti akcije

Promocija se odnosi na sve vaše kupovine u webshopu – webshop.rexel.hr gdje se zbrajaju. Kada ukupna vrijednost svih vaših kupnji u online trgovini dosegne najmanje 100 €, dobivate 1 bod. Uvjet za sudjelovanje u programu vjernosti je da vaš udio u online kupnji u našoj internet trgovini u periodu od 3.1.2024. do 31.10.2024., na zadnji dan programa vjernosti (31.10.2024.) , iznosi najmanje 30% ukupne vrijednosti vaših kupnji kod Rexela. Na kraju godine sakupljene bodove zamijenit ćete za proizvode koji su jednaki vašim sakupljenim bodovima. Bit ćete nagrađeni s dvostrukim bodovima pri kupnji artikala od Rexelovih strateških dobavljača.

Akcija traje: od 1.3.2024 do 31.10.2024. Nakon završetka programa lojalnosti (31. listopada 2024.) bit ćete obaviješteni o svom konačnom broju bodova, kojem ćemo dodati i eventualne dodatne bodove za postizanje udjela u online prometu. Ako je vaš udio u online kupnji veći od 70%, dodat ćemo vam 15% sakupljenih bodova tijekom razdoblja. Slike nagrada na ovoj stranici su simbolične. U slučaju nedostupnosti pojedinog proizvoda, zadržavamo pravo zamijeniti ga proizvodom usporedive vrijednosti, ili za uklanjanje proizvoda s popisa nagrada.

Neiskorišteni bodovi ne prenose se u sljedeću godinu nakon završetka programa lojalnosti i brišu se. Ne mogu se pretvoriti u druge beneficije ili vratiti novac.