Stručnjaci za elektromaterijal

 

Prebacite se na internet i osvojite svoj paket

REXEL Hrvatska > Prebacite se na internet i osvojite svoj paket

Prebacite se na internet i osvojite svoj paket!

Vjernost korisnika naše B2B internet trgovine rexel.hr nastavit ćemo nagrađivati i u 2023. godini. Među bogatim nagradnim ponudama naći ćete:

Najomiljenije poklon pakete Selectbox, koji će se pobrinuti za vaše opuštanje.

Milwaukee paketi alata, koji će postati vaš vjerni pratilac u vašem poslu.

Elektronički proizvodi, koji će se pobrinuti za vašu zabavu i upotrebljivost u vašem domu.

Za svakih 100 EUR vrijednosti kupnje u online trgovini dobit ćete 1 bod vjernosti, a na kraju akcije moći ćete iskoristiti bodove u zamjenu za nagrade s naše liste po vašem izboru.

Uvjet za sudjelovanje je da u razdoblju od 1. ožujka 2023. do 31. listopada 2023. izvršite najmanje 30% vrijednosti vaše kupovine putem naše B2B internet trgovine rexel.hr.

Nagrađujemo kupovinu u našem B2B WebShopu.

Osvojite DVOSTRUKE BODOVE kod izabranih dobavljača

Obratite pažnju na oznaku (!) kod proizvoda. Prilikom kupovine tih posebno označenih proizvoda određenih dobavljača dobit ćete dvostruke bodove.

Primjer: kod kupovine proizvoda u vrijednosti 300 EUR dobit ćete 6 bodova (umjesto 3 boda).

Izabrani dobavljači:

Dodatni bodovi za SUPER ONLINE kupce

Ako vrijednost vašeg udjela u kupnji putem internet trgovine na kraju kampanje bude najmanje 70%, vašim ćemo bodovima dodati dodatnih 15% prikupljenih bodova! Podatke ćemo uzeti u obzir u razdoblju od 1. ožujka 2023. do 31. listopada 2023., posljednjeg dana programa vjernosti (31. listopada 2023).

Udio online kupnje, u odnosu na sve vaše kupnje, uvijek vam je dostupan u kartici “Sažetak mog računa”, a mi ćemo vas mjesečno putem e-pošte obavještavati o stanju bodova.

PRIMJER: Sakupili ste 100 bodova tijekom godine, izvršili ste najmanje 70% svih vaših kupnji putem interneta. Na kraju kampanje dodat ćemo dodatnih 15 bodova.

*Neiskorišteni bodovi vjernosti se po završetku programa vjernosti ne prenose u iduću godinu nego se brišu. Nije ih moguće pretvarati u neke druge pogodnosti ili vratiti njihovu vrijednost. U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda, zadržavamo pravo da ga zamijenimo s proizvodom usporedive vrijednosti, odnosno da proizvod uklonimo s liste nagrada.

Ove godine možete birati među raznim opcijama nagrada

Možete birati između nagrada u tri kategorije. Uživajte u najpopularnijim Selectbox poklon paketima, povedite svoje vjerne suputnike iz Milwaukeeja na teren ili začinite dane zabavnom i korisnom elektronikom.

Više o pravilima i uvjetima sudjelovanja možete pročitati dolje (na dnu stranice).

KAKO

Kupovina preko WebShopa u vrijednosti 100 € = 1 bod

ŠTO

Skupljajte bodove i izaberite nagrade s popisa.

GDJE

Akcija traje u našem WebShopu.

KADA

Od 1. ožujka do 31. listopada 2023.

Poklon paketi Selectbox

I ove godine možete birati među najomiljenijim paketima Selectbox s kojima ćete sebi i vašim najbližima priuštiti nezaboravne doživljaje.

Možete birati među donjim poklon paketima:

logo_selectbox_bl

Black Edition Premium

700 bodova
Ekskluzivno za kupce Rexela! Zajedno smo kreirali poseban paket Black Edition Premium, koji se sastoji od tri različita paketa: Neprocjenjiva iskustva, Najljepši trenuci za dvoje i Bogatstvo planina, sunca i mora. Jedinstvena nagrada, samo za najbolje.

Pravljicni vikend Selectbox

Vikend iz bajke

200 bodova
Uključuje više od 110 mogućnosti smještaja za dvije osobe, za dvije noći s doručkom ili polupansionom, u netaknutoj prirodi na odabranom turističkom seoskom imanju. Ponuda uključuje izbor najboljih ponuđača iz cijele Slovenije, Dalmacije, Istre i središnje Hrvatske po preporuci domaćih stručnjaka.
Više o paketu →

Nebeski pobeg Selectbox

Nebeski bijeg

150 bodova
Sadrži smještaj za dvije osobe za jednu ili dvije noći u ugodnom ambijentu urbanog ili seoskog kraja. Za potpuni užitak je dodana još i povremena aktivnost kao što su opuštanje u sauni ili posudba bicikla.
Više o paketu →

Miza za dva Selectbox

Stol za dvoje

50 bodova
Nudimo vam gurmansko istraživanje kod kuharskih majstora za dvije osobe. Paket Stol za dvoje nudi više od 150 lokacija za kulinarsko lutanje u Sloveniji i Hrvatskoj po vašem ukusu.
Više o paketu →

Sanjski trenutki Selectbox

Trenuci iz snova

300 bodova
Odmor u odabranom romantičnom ambijentu s gurmanskim uživanjem za 2 osobe. Paket Trenuci iz snova (J) nudi smještaj na više od 100 različitih mogućih izabranih lokacija.
Više o paketu →

Ekstravagantna večerja Selectbox

Ekstravagantna večera

100 bodova
Sadrži večeru za dvoje s pet ili više sljedova poznatih kuhara, a u nekim restoranima i s kapljicom dobrog vina, sve u romantičnom i toplom ambijentu odabranih restorana u Sloveniji i Hrvatskoj.
Više o paketu →

Paketi alata Milwaukee

Neka alat Milwaukee postane vaš vjerni suputnik na terenu. Birajte među tri različita paketa koji će se pobrinuti da vaš posao bude još uspješniji.

Na raspolaganju su paketi:

Milwaukee_Logo

Paket 1: 80 bodova

S tim paketom ćete dobiti kompaktnu kutiju za pohranu Packout, odlične radne rukavice Free Flex, 5-dijelni komplet odvijača i kvalitetni metar.

Paket 2: 170 bodova

U tom paketu alata ćete dobiti veliku kutiju Packout, priručnu libelu, metar, priručni marker, višenamjenski nož i 5-dijelni komplet odvijača.

Kategorija zabavne elektronike

Vaše sakupljene bodove možete unovčiti i za proizvode zabavne elektronike koji će se pobrinuti za vašu zabavu ili zabavu vaših najbližih.

Dron DJI Mavic

Dron DJI MAVIC Mini: 750 bodova

Snažna integrirana kamera može snimati od 2,7 K resulucije, na maksimalnom dometu od 2 km.

samsung TV

Samsung TV 50″: 900 bodova

Možete izabrati i novi 50 inčni Samsung televizor na kojem ćete odsada gledati zabavne video sadržaje.

iRobot 1138: 600 bodova

Robotski usisavač iRobot Roomba 1138 Combo omogućuje učinkovito usisavanje i pranje podova u jednom potezu.

Rexel jakna

Rexel jakna: 50 bodova

Ugodna jakna za slobodno vrijeme ili rad u hladnim danima, sa Rexel logom.

Zašto naručivati u našem B2B WebShopu?

Prednosti naše e-trgovine

BRZO

Na raspolaganju je uvijek, 24/7. Robu sa zaliha naručenu do 15 sati slijedećeg radnog dana za Zagreb i okolicu, odnosno 2-3 dana za ostatak Hrvatske.

KORISNO

Pregled zalihe i ugovorenih cijena. Potpuni financijski pregled nad računima, otpremnicama i otvorenim stavkama.

JEDNOSTAVNO

Snažna tražilica artikala i jednostavna navigacija po odjelima. Povijest WEB narudžbi i svih čestih kupovina.

POVOLJNO

Ekskluzivne akcije i popusti samo za korisnike WebShopa. Program vjernosti s vrlo privlačnim nagradama.

NAPREDNO

Mogućnost više računa korisnika unutar iste organizacije (tvrtke). Proizvoljni popisi artikala i uvoz iz Excela.

Opći uvjeti akcije

Akcija vrijedi za sve vaše kupovine u internet trgovini i WebShopu – etrgovina.elektronabava.si, gdje se oni zbrajaju. Kada ukupna vrijednost svih vaših kupovina u WebShopu dosegne barem 100€, dobivate 1 bod. Uvjet za sudjelovanje u programu vjernosti je da vaš udio kupovina preko interneta u našem WebShopu, u razdoblju 1. 3. 2023 do 31. 10. 2023, zadnjeg dana programa vjernosti (31. 10. 2023), iznosi barem 30% ukupne vrijednosti vaših kupovina kod tvrtke Rexel. Sakupljene bodove ćete na kraju godine zamijeniti za proizvode u protuvrijednosti vaših bodova. U toku trajanja akcije ste, prilikom kupnje označenih proizvoda određenih robnih marki / dobavljača izabranih od strane Rexel d.o.o. u vrijednosti barem 100€, nagrađeni s dodatnim bodom odnosno dvostrukim bodovima.

Akcija traje: od 1. 3. 2023 do 31. 10. 2023 Na kraju programa vjernosti (31. 10. 2023) ćete biti obaviješteni o vašem ukupnom broju bodova, čemu će biti pribrojani i mogući dodatni bodovi za postignuti udjel kupovine preko interneta. Ukoliko će vaš udio kupovine preko interneta biti veći od 70%, pribrojat ćemo vam 15% sakupljenih bodova u tom razdoblju. U slučaju nemogućnosti isporuke pojedinog proizvoda, pridržavamo pravo da ga zamijenimo s proizvodom usporedive vrijednosti, odnosno da proizvod maknemo s liste nagrada.

Neiskorišteni bodovi se po završetku programa vjernosti ne prenose u iduću godinu te se brišu. Nije ih moguće pretvoriti u druge pogodnosti ili vratiti njihovu vrijednost.

Elektronabava REXEL na društvenim mrežama