LOGIQ – logičan izbor modernih prekidača i utičnica

LOGIQ – logičan izbor modernih prekidača i utičnica

Objavio/la |Objavljeno: 01. 12. 2023|Oznake: , , |

LOGIQ je nova obitelj klasičnih “okruglih” prekidača i utičnica s jedinstvenim dizajnom i samouvjerenim oblikom koji se osjeća kao kod kuće u svakoj prostoriji.

Veći, upečatljivi okviri postaju uočljiviji i snažniji dio interijera, kako u modernim radnim okruženjima, tako iu toplim životnim prostorima. Možete birati između trendi boja koje jednostavno osvajaju vaš ambijent: antracit, titan i sjajna bijela.

Univerzalna uporaba

TEM je za obitelj LOGIQ razvio sustav 55/55 s kojim uvijek možete koristiti iste univerzalne elemente. Univerzalni ukrasni okvir može se postaviti i okomito i vodoravno.

logiq_2_1370

Bilo koja kombinacija

Široka ponuda prekidača, regulatora, senzora, utičnica, termostata, USB punjača… omogućuje sastavljanje bilo koje kombinacije i jednostavnu montažu s kontaktima bez vijaka, čime štedite vrijeme pri ugradnji elemenata.

logiq_3_1370

Jednostavna i logična rješenja

S obitelji LOGIQ možete planirati jednostavne i složenije instalacije, novogradnje i adaptacije, a uklapa se i u moderna i u tradicionalna okruženja. LOGIQ obitelj prekidača nudi vam jednostavno i, naravno, logično rješenje za svaku vašu želju.

logiq_4_1370

Više o novoj liniji možete provjeriti u LOGIQ katalogu:

Ne propustite video prezentaciju LOGIQ-a

LOGIQ obitelj prekidača i utičnica dostupna je u svim našim poslovnicama i B2B e-shopu:

Podijelite ovu objavu na...

Nastavite sa čitanjem

Povezane objave