Stručnjaci za elektromaterijal

Univerzalni metalni nosači TEM – pouzdanost sklopki i utičnica

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Univerzalni metalni nosači TEM – pouzdanost sklopki i utičnica
TEM-kovinski-okvirji

Univerzalni metalni nosači TEM – pouzdanost sklopki i utičnica

Univerzalni metalni nosači TEM 2M su metalni nosači slovenskog proizvođača prekidača i utičnica TEM Čatež d. d. i jamstvo su za stabilnost i čvrstoću nosača.

Za razliku od plastičnih nosača, metalni nosači su univerzalni i stoga pogodni za sve 3 dizajnerske linije modularnog sustava MODUL – Line, Soft i Pure.

Metalni nosači su dostupni s nožicama (NM24) ili bez nožica (NM25). TEM metalni nosači predstavljaju odličan omjer cijene i kvalitete, a također su dostupni u Profipack pakiranju od 10 komada i stoga su još dodatno povoljniji.

Univerzalni metalni nosači TEM

Odlikuju ih brojne korisne značajke i prednosti:

  • stabilnost i čvrstoća,
  • univerzalnost,
  • pogodnost za sve dizajnerske linije – Line, Soft i Pure,
  • izvedba s nožicama ili bez njih.

Metalni nosači NM24 i NM25 već su dostupni u svim poslovnicama Elektronabave, ali ih možete naručiti i u našoj web trgovini.

TEM Čatež metalni nosaci

Metalni nosači s nožicama – NM24

Uz pažljivo planiranje osigurali smo da su elementi pod naponom zaštićeni od kontakta. Osnovno učvršćivanje mehanizama s nožicama može se dodatno ojačati vijcima. Ovaj način rada posebno je prikladan za sigurno i pouzdano pričvršćivanje utičnice. Nožice omogućuju dublje pričvršćivanje (također preko keramičkih pločica, i sl.).

TEM proizvodi testirani su u skladu s međunarodnim standardima koji osiguravaju pouzdanost, sigurnost i dugi vijek trajanja.

TEM metalni-nosaci NM24

Metalni nosači bez nožica – NM25

TEM - metalni-nosaci-NM25

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.