Stručnjaci za elektromaterijal

Ugradni USB punjači – TEM EM66 i EM67

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Ugradni USB punjači – TEM EM66 i EM67

Ugradni USB punjači – TEM EM66 i EM67

Brzo i jednostavno napunite svoje uređaje USB punjačima TEM

U današnjoj poplavi mobilnih telefona, pametnih satova, tableta, sportskih kamera, navigacijskih i ostalih elektronskih uređaja, njihovo je punjenje postalo svakodnevna rutina.

Brzo nam se nakupe razni adapteri, priključci, kabeli, zato vam TEM Čatež nudi jednostavno rješenje – snažne USB punjače EM66 i EM67. Oblikovani su kao 1-modularni elementi te se ugrađuju jednako kao i obična električna utičnica Modul.

USB punjači EM66 i EM67 su namješteni na vašim radnim stolovima, u uredima ili kao samostalna »utičnica« u stanu ili javnim prostorima, a služe za veću udobnost i pouzdanost punjenja vaših elektronskih aparata. 

USB punjači su unatoč svojoj maloj veličini vrlo snažni, zato ćete brzo i jednostavno napuniti svoje uređaje preko standardnog USB priključka.

EM66 je opremljen s jednim, a EM67 s dva priključka za punjenje (2,4 A). To omogućava snažno punjenje dvaju uređaja istovremeno. U slučaju punjenja 1 uređaja, snaga od 2,4 A se sačuva u cijelosti, a kod punjenja 2 uređaja se izlazna snaga raspodijeli.

 

USB punjači u 1M veličini – razne mogućnosti ugradnje i kombinacije elemenata

Na raspolaganju su u veličinama 1 modula, zato ih lako i vrlo jednostavno kombinirate s modularnim prekidačima, utičnicama i ostalim funkcijskim elementima MODUL. Tako možete kombinirati više funkcionalnosti na jednom mjestu i stvoriti unikatne kombinacije, prilagođene vašim željama i potrebama.

Tehničke upute za spajanje i upotrebu novih USB punjača možete naći ovdje.

 

Široki spektar boja USB punjača


Z dosegljivostjo v petih barvah
je poskrbljeno tudi za estetski videz in prilagodljivost USB polnilnikov Modul vašemu okusu, željam in določenemu interierju.

Uz dostupnost u pet boja, pobrinulo se i za estetski izgled i prilagodljivost USB punjača Modul vašemu ukusu, željama i određenom interijeru.

Tako možete izabrati USB punjače u vašoj najdražoj boji:

  • bijeloj,
  • bež,
  • srebrnoj,
  • crnoj
  • i najnovijem antracitu.

 

USB punjače stoga možete jednostavno ukomponirati u atmosferu vaših poslovnih, javnih ili stambene prostora. S izbranim dekorativnim okvirima Pure, Soft ili Line ćete postići moderan izgled i na profinjen način obogatili vaše stambene ili radne prostore.

Cijelu ponudu možete pogledati ovdje:

KRENI U WebShop
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.