Stručnjaci za elektromaterijal

Udobnost USB zidnog punjača TEM Čatež

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Udobnost USB zidnog punjača TEM Čatež
tem catez usb polnilnik

Udobnost USB zidnog punjača TEM Čatež

Novi 1M USB punjač EM66, instaliran na javnim mjestima, na vašim radnim stolovima ili kao samostalna »utičnica« u vašem stanu, pruža udobnost i pouzdanost punjenja pametnih telefona, tableta i drugih elektroničkih uređaja.

U Tem Čatež EM66 USB punjač je dizajniran kao 1 modul (ugrađuje se jednako kao električna utičnica). Na taj će vam način biti olakšano punjenje ​​elektroničkih uređaja praktički u svim prostorijama i lokacijama vašeg doma, poslovnog ili javnog prostora.

Priuštite si pouzdanost i udobnost snažnog USB punjača

EM66 USB punjač, ​​unatoč svojoj maloj veličini, vrlo je moćan (2,1 A), tako da ćete lako i brzo napuniti svoje elektroničke uređaje koji se mogu puniti putem standardnog USB priključka. EM66 punjači već su dostupni u svim poslovnicama Elektronabave, ali ih možete naručiti i u našoj web trgovini.

USB punjač veličine 1M ili 2M

Dostupni su u varijanti od 1 ili 2 modula, a vrlo ih je lako kombinirati sa sklopkama, utičnicama i drugim TEM funkcionalnim elementima. To vam omogućuje kombiniranje više funkcionalnosti na jednom mjestu.

 

usb punjac 2m

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.