Stručnjaci za elektromaterijal

TEM LOGIQ – novi, veći, uočljiviji

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > TEM LOGIQ – novi, veći, uočljiviji

TEM LOGIQ – novi, veći, uočljiviji

TEM predstavlja novu obitelj prekidača i utičnica LOGIQ za »okrugle kutije«, s jedinstvenim dizajnom i oblikom koji uvjerava. Veći, markantniji okviri su uočljiviji i djeluju moćnije, a pristaju kako u moderne radne ambijente, tako i u tradicionalne stambene prostore.

LOGIQ utičnice i prekidači by TEM

Možete birati među modernim, trendi bojama koje jednostavno preuzmu vaš ambijent: antracit, titan i sjajno bijela.

Za jednostavno sastavljanje i kombiniranje su u TEM-u razvili sistem 55/55, koji vam omogućava da uvijek možete upotrijebiti iste univerzalne elemente i dekorativne okvire – kako vodoravno tako i okomito.

Na TEM LOGIQ

Linija proizvoda LOGIQ nudi široki izbor prekidača, utičnica, regulatora, senzora, termostata… za svaku svrhu, pojedinačno ili u nizu, jednostavno za najzahtjevnije – sve na jednom mjestu.

Nova linija LOGIQ utičnica i prekidača je rješenje za sisteme standardnih okruglih kutija. Njena posebnost su bezvijčani kontakti koji vam štede vrijeme kod ugradnje elemenata. S njom možete planirati sasvim jednostavne, ali i zahtjevnije instalacije za novogradnje i adaptacije.

TEM LOGIQ proizvode možete pogledati i u našem WebShopu:

Na WEBSHOP
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.