Stručnjaci za elektromaterijal

Schneider – Univerzalni ormari

REXEL Hrvatska > Savjeti  > Industrija  > Schneider – Univerzalni ormari

Schneider – Univerzalni ormari

Schneider ormari i sistemi za upravljanje toplinom koji štite i održavaju vaše razdjelnike i u najzahtjevnijim okolinama. Osiguravanju siguran rad i strankama pomažu postići optimalnu produktivnost. Upoznajte široku paletu univerzalnih Schneider ormara za sve aplikacije. Metalne, poliesterske i inox ormare raznih dimenzija te puno dodataka, koji vam omogućavaju lakše i kvalitetnije odrađeni posao.

Spacial metalni industrijski ormari od čelika i nehrđajućeg čelika za svaku okolinu

Spacial CRN

Spacial CRN univerzalni ormari sa stupnjem zaštite IP66 (jednostruka vrata) i IP55 (dvostruka vrata) te IK10 (puna vrata) i IK08 (staklena vrata) mehaničkom zaštitom. Ormari su RAL7035 sive boje, imaju 120° kut zatvaranja, široku paletom bravica za zaključavanje, te široki asortiman dodatne opreme kao što su montažne ploče, nosači i podnožja, vrata i poklopci.

Na proizvode CRN

spacal schneider

Spacial SM

Spacial SM kompaktni metalni ormari napravljeni iz jednog komada lima, široke palete dimenzija. Imaju nosivost do 600kg, kućište od lima debljine 1,5mm, a vrata 1,8mm. Imaju stupanj zaštite IP55 i IK10 za puna vrata te IK08 zaštitu za prozirna vrata.

Na proizvode SM

Spacial SF

Spacial SF sastavljeni ormari novosti 1000kg su napravljeni od lima debljine 1,5mm na kućištu i 1,8mm na vratima. Imaju stupanj zaštite IP55 i IK10 zaštitu za puna vrata te IK08 zaštitu za prozirna vrata. Omogućavaju čak 600 različitih mogućnosti postavljanja, koji su dovoljni za sve projekte.

Na proizvode SF

Spacial S3X

Spacial S3X samostojeći ormari od nehrđajućeg čelika, napravljeni od jednog komada lima AISI 304L ili AISI 316L. Odlikuje ih stupanj zaštite IP66 kod jednostrukih i IP55 kod izvedbi s dvostrukim vratima te IK10 mehanička zaštita kod punih i IK08 kod staklenih vrata.

Na proizvode S3X

Thalassa ormari od poliestera su lagani i ne hrđaju

thalassa schneider

Thalassa PLM poliesterski zidni razvodni ormari dobavljivi u 8 dimenzija, s punim ili staklenim vratima s IP66 zaštitom. Materijal je bez halogena, samogasivi te je prošao HB40 test kod 960°C.

Na proizvode PLM

Thalassa PLA poliesterski samostojeći razvodni omari dobavljivi su u 4 tipa.

 • Potpuno zabrtvljen IP65
 • Otvoreno dno s podnožjem IP54
 • Otvoreni gornji dio za provjetravanjem IP44
 • Otvoreno dno s podnožjem i otvoreni gornji dio za provjetravanje IP44

Dobavljive su dodatne brtve za povećanje stupnja zaštite ormara s IP44 na IP54, a ormari su dobavljivi u 40 dimenzija. Materijal je bez halogena, samogasivi te je prošao HB40 test kod 960°C.

Na proizvode PLA

Thalassa PLD poliesterski ormari DIN u 4 širine s obzirom na tip osigurača – 465mm za DIN00, 590mm za DIN0, 785mm za DIN1 i 1115mm za DIN2. Imaju IP43 zaštitu koju možemo povećati na IP54 i IK10 mehaničku zaštitu. Materijal je bez halogena, samogasivi te je prošao HB40 test kod 960°C. Pored nabrojenih ormara, postoje i ormari za posebne aplikacije, kao što su kontrolni paneli, kućišta, komandni pultovi, mrežni ormari,.. te dodaci za ormare kao što su svjetla, prekidači za vrata,…

ClimaSys sistemi

climasys

ClimaSys sistemi za upravljanje toplinom smanjuju mogućnost uništenja opreme u ormarima te produžuju njihov životni vijek.

 • CU jedinice za hlađenje
 • CE izmjenjivači topline
 • CV prisilna ventilacija
 • CC regulatori temperature
 • CA provjetravanje
 • CR grijači

 

Na proizvode ClimaSys

Prednosti ormara Schneider

 • Na izbor su 3 vrste materijala – čelik, inox (nehrđajući čelik) i poliester.
 • Dobavljivo po cijelom svijetu, u skladu sa svjetskim standardima.
 • 50+ godina iskustva zaštitne opreme.
 • Štite naprave pomoću programske opreme ProClima.
 • Široka paleta ClimaSys opreme za zaštitu naprava.

zemljevid schenider

Programska oprema za pomoć kod izbora pravog ormara ili opreme. Dobar pregled palete proizvoda i lakši izbor pravog ormara i opreme za vaše potrebe;

 • Digital Rules pomoć kod izbora pravog ormara (Spacial SM, SF, CRN, Thalassa,..)
 • ProClima odredite optimalno temperaturno rješenje za vaše razdjelnike

U Elektronabavi vam možemo savjetovati kod izbora kako pravog ormara, tako i potrebne opreme. Možemo isporučiti pojedine dijelove ili vam iscrtamo i sastavimo ormar s opremom po vašim željama. Na zalihi imamo najčešće tipove ormara i opreme za njih, a brzo možemo nabaviti i sve ostale potrebne dijelove.

Prodajni specijalist za to područje: Sašo Marcelan | E-mail: saso.marcelan@elektronabava.si | Tel: +386 51 259 693

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.