Stručnjaci za elektromaterijal

Schneider promotivna ponuda: softshell za 1 cent

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Industrija  > Schneider promotivna ponuda: softshell za 1 cent
Schneider

Schneider promotivna ponuda: softshell za 1 cent

Schneider Electric i Rexel sa zadovoljstvom darivaju svoje vjerne kupce. Svaki kupac koji će jednokratno kupiti Schneider proizvode u vrijednosti od 400€  putem web shopa ili u veleprodaji , dobit će   izuzetno kvalitetnu i korisnu softshell jaknu idealnu za hladnije mjesece.

Kada vaša narudžba Schneider Electric proizvoda u webshop.rexel.hr dosegne vrijednost od 400 €, sustav će vam ponuditi mogućnost dodavanja jakne u košaricu za samo 1 cent. To možete jednostavno učiniti klikom na  “Dodaj u narudžbu”.

Promotivna ponuda vrijedi  do 31. siječnja 2024, ili do isteka zalihe softshell jakni. Svaki kupac može dobiti samo jednu softshell jaknu.

Primjer narudžbe

schneider

Bogata ponuda Schneider Electric proizvoda očekuje vas u našoj B2B e-trgovini, požurite po svoju softshell jaknu za samo 1 cent:

PROVJERI U WEBSHOPU
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.