Stručnjaci za elektromaterijal

PURE – ekskluzivna linija dekorativnih okvira MODUL

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > PURE – ekskluzivna linija dekorativnih okvira MODUL
Linija-PURE

PURE – ekskluzivna linija dekorativnih okvira MODUL

Ekskluzivna linija sklopki u vašim ambijentima

Potpunost ambijenta skriva se u detaljima. Ukrasni okviri od potpuno prirodnih materijala PURE su točka na i.

Uz PURE drvene, staklene i metalne dekorativne okvire, jednostavno obogaćujete ambijent, povećavate vrijednost stambenih i radnih prostora te povećavate korisnikovu dobrobit.

Dizajnerska Linija PURE dio je modularnog sustava MODUL, čija je posebnost univerzalni okvir nosača, koji omogućuje proizvoljni odabir i iznimno jednostavnu ugradnju i zamjenu.

Ovdje pogledajte atraktivan dizajn sklopki i utičnica TEM, dizajnerska linija PURE dostupna je u svim poslovnicama Elektronabave, a možete ih naručiti u našoj web trgovini.

 

Oblikovna-linija-PURE-(Modul)_vsi-okvirji

Prirodni materijali – ekskluzivnost izgleda

Priroda je jedinstvena i dragocjena, kao i naši okviri, među kojima nema jednakog. Drveni okviri su svi unikatni, jer su izrađeni od prirodnog materijala, čija je karakteristika, osim topline, i raznolikost. Među drvenim materijalima možete odabrati drvo od bambusa, oraha, javora i wengea. Pružit će vam mnoge estetske užitke.

Touch-2M-Bambus-012Touch-2M-hamered-012

 

min-xLES-OREH-02-2Mmin-xLES-WENGE-02-2M

Staklo, metal – moderna i minimalistička estetika

Metal i staklo su hladni i plemeniti materijali, koji će u svojim brojnim verzijama vašem prostoru udahnuti modernu notu. U različitim nijansama boja savršeno će se uklopiti s vašim stilom unutarnje opreme.

min-xMETAL-TITAN-02-2M-2min-xMETAL-RUST-02-2M---2

 

min-xSTEKLO-ZELENA-02-2Mmin-xSTEKLO-BELA-02-2M---2

Dizajnerska linija PURE dio je modularnog sustava MODUL, čija je posebnost univerzalni okvir nosača, koji omogućuje proizvoljan izbor i iznimno jednostavnu ugradnju i zamjenu.

NM_24_Line,-Soft,-PURE---n

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.