Stručnjaci za elektromaterijal

Predstavljamo: ETI EFI-P – nova generacija zaštitnih uređaja diferencijalne struje (RCD sklopki)

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Ormari i raskl.tehnika  > Predstavljamo: ETI EFI-P – nova generacija zaštitnih uređaja diferencijalne struje (RCD sklopki)

Predstavljamo: ETI EFI-P – nova generacija zaštitnih uređaja diferencijalne struje (RCD sklopki)

Tvrtka ETI predstavlja novu generaciju zaštitnih uređaja diferencijalne struje (RCD sklopki) – EFI-P.

Ovu generaciju odlikuje 100% automatska kontrola ključnih parametara svakog proizvoda i povećana pouzdanost.

Prednosti novog EFI-P prekidača:

Poboljšana preglednost svih važnih informacija

Pomoću QR kodova, koji se nalaze na uređaju, jednostavno ćete saznati sve tehničke karakteristike proizvoda i pregledati rezultate pojedinih testova komponenti.

Isto tako se sve potrebne informacije nalaze s prednje i bočne strane prekidača. U kućište su ugravirani i osnovni zahtjevi za ugradnju.

Povećana učinkovitost i visoka izdržljivost

Mehanička izdržljivost proizvoda je veća od 10.000 ciklusa, električna veća od 4.000 ciklusa, a gubitak snage je ujedno smanjen za do 45%.

Široka kompatibilnost

EFI-P je po dimenzijama jednak starom EFI, što će omogućavati jednostavnu zamjenu i upotrebu postojećeg EFI pribora. Na raspolaganju je i u posebnim izvedbama za 110, 125 i 127 V sisteme te s N polom na lijevoj strani.

Verzija Reset:

Kod izvedbe Reset neće biti potrebno pogađati uzrok isključenja prekidača, jer se kod ručnog isključenja gumb postavi u najniži položaj, a kod isključenja zbog diferencijalne struje se pomakne na sredinu.

 

Proizvode proizvođača ETI možete pogledati u našem WebShopu:

KRENI U WEBSHOP

 

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.