Stručnjaci za elektromaterijal

Ponuda AWEX panik rasvjete

REXEL Hrvatska > Savjeti  > Rasvjeta  > Ponuda AWEX panik rasvjete

Ponuda AWEX panik rasvjete

Awex EXIT panik rasvjeta ima moderan dizajn koji se lako može ugraditi u svako okruženje. Jedna vrsta svjetiljke može se koristiti na više načina: za površinsku montažu na zid ili strop, a uz dodatnu opremu može se ugraditi u spuštene stropove, objesiti ili joj dodati spušteni piktogram. Svjetiljke EXIT imaju zaštitu IP65.

Rexel – vaš partner za rasvjetu

Našim klijentima pružamo podršku od ideje do implementacije rješenja. Nudimo savjetovanje i uvid u postojeće stanje objekta, za Vas pripremamo prijedlog rasvjete i izrađujemo simulaciju rasvjete.Izrađujemo kalkulacije isplativosti, s tablicom ušteda i isporučujemo materijal u objekt.

PREZENTACIJA AWEX SUSTAVA

RUBIC UNA

Sustav Rubic UNA je najnovija i najnaprednija verzija sustava za kontrolu rasvjete za hitni slučaj s vlastitim napajanjem. Svaka kontrolna jedinica može kontrolirati do 4000 svjetiljki za hitni slučaj uz pomoć MPU250 modula. Podmoduli komuniciraju sa središnjim RUBIC UNA sustavom putem LAN-a. Zbog ove veze moguće je koristiti Wi-Fi vezu između podmodula. RUBIC UNA sustav ima zaslon osjetljiv na dodir s grafičkim, intuitivnim izbornikom. To vam omogućuje jednostavnu konfiguraciju sustava bez upotrebe SmartVISIO aplikacije.

 

S NOVIM TEHNIČKIM RJEŠENJIMA, AWEX JE ELIMINIRAO POLARITETE U POVEZIVANJU

Sustav RUBIC UNA može kontrolirati inovativnu dinamičku rasvjetu, koja kontrolira izlaznu stazu prema uvjetima na zgradi. RUBIC UNA je kompatibilan sa sustavima za dojavu požara i na temelju informacija dobivenih od tih sustava, omogućuje brzu identifikaciju sigurnog puta evakuacije za siguran izlaz. Uvjeti koji se brzo mijenjaju, kao što su dim ili vatra, zahtijevaju sustav koji omogućuje brzu i dinamičnu promjenu za najsigurnije rješenje.

FZLV

Središnji baterijski sustav FZLV je dizajniran za napajanje i upravljanje rasvjetom za hitni slučaj u malim i srednjim zgradama, te u zatvorenim požarnim zonama. Male dimenzije središnje jedinice omogućuju ugradnju sustava na mjesta, gdje se ne može ugraditi velika središnja baterija. Dostupni su sustavi od 24VDC i 48VDC.

 

 

 

 

Središnji baterijski sustav

Središnji baterijski sustav osigurava napajanje u slučaju kada nestane struje. Osnovna namjena sustava je napajanje rasvjetnih tijela za hitne slučajeve i osiguranje rada rasvjete najmanje 1 sat. Na sustav se mogu spojiti: LED svjetla , fluorescentna svjetla ili kompaktna fluorescentna svjetla za hitni slučaj.

 

NA B2B WEBSHOP
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.