Stručnjaci za elektromaterijal

Oprema za automatizaciju zgrada – nova ponuda u Elektronabavi

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Oprema za automatizaciju zgrada – nova ponuda u Elektronabavi
avtomatizacija-zgradb

Oprema za automatizaciju zgrada – nova ponuda u Elektronabavi

Upravitelji zgrada diljem svijeta bave se istim problemom – kako stvoriti uvjete za ugodno i ujedno isplativo boravljenje u prostoru. Najveći dio života, naime, provodimo u raznim zgradama, koje su velik i važan dio našeg života. Ozračje i raspoloženje u zgradama utječe na to tko smo, kako i što radimo i što ćemo postati. Stoga poboljšanje stanja u zgradama ima izravan utjecaj na živote ljudi i od izuzetne je važnosti za sve nas.

Digitalizacijom i automatizacijom možemo stvoriti i izravno ili daljinski kontrolirati udobnost u zgradama i njihovu energetsku učinkovitost. S opremom za automatizaciju zgrada stvaramo pametne javne i poslovne zgrade, čime poboljšavamo njihovu infrastrukturu i povećavamo njihovu vrijednost. U poslovnim zgradama poboljšavamo kvalitetu radnog prostora i na taj način povećavamo učinkovitost zaposlenika. Stručnim znanjem u području automatizacije zgrada poboljšavamo učinkovitost, smanjujemo troškove i utjecaj na okoliš.

smart-building---ikone---tekst--HR---prikazna-slika.jpg

Nudimo vam skup rješenja koja u praksi pokrivaju sve sustave s kojima se susrećete na objektima visokogradnje:

  • Sustavi za dojavu požara i sustavi za detekciju plina,
  • Protuprovalni alarmni sustavi,
  • SOS i SKS sustavi,
  • kontrola pristupa, interfonski i intercom sustavi,
  • registracija radnog vremena i satni sustavi,
  • audio sustavi i javno ozvučenje,
  • sustavi za video nadzor i video detekciju,
  • automatizacija zgrada / KNX / pametne kuće,
  • središnji kontrolni sustav CNS.

 

varnost-zgradb-na-kljuc

Osim specijalizirane trgovine elektro materijalom, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za električnim instalacijama i opremom u pametnim objektima, pružamo Vam i kvalitetna, sveobuhvatna i troškovno konkurentna rješenja uz svu potrebnu podršku pri projektiranju i izvedbi pametnih zgrada. Također ćemo pružiti stručnu podršku za testiranje, puštanje u pogon, pregled i obuku za korištenje i upravljanje pametnim zgradama.

Svaki projekt automatizacije i kontrole prilagodit ćemo vašem individualnom objektu i zahtjevima, te se potrudili da Vaš sustav automatizacije pametne zgrade bude otvoren i fleksibilan, uz mogućnost nadogradnje i modernizacije.

Kontaktirajte nas >>

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.