Stručnjaci za elektromaterijal

Nova generacija prekidača, zatamnjivača i termostata – Gewiss Chorus ICE TOUCH

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Nova generacija prekidača, zatamnjivača i termostata – Gewiss Chorus ICE TOUCH

Nova generacija prekidača, zatamnjivača i termostata – Gewiss Chorus ICE TOUCH

GEWISS ulaže veliki dio svojih resursa u kontinuirani razvoj i poboljšanje proizvoda te nadopunjuje ponudu kako bi pružio rješenja koja odgovaraju i najzahtjevnijim kupcima. GEWISS ima više od 40 godina iskustva s plastičnim materijalima, zbog čega može zadovoljiti sve veće zahtjeve glede mehaničkih svojstava plastičnih materijala. U isto vrijeme također zadovoljava sve strože zahtjeve u pogledu sadržaja određenih, posebno halogenih elemenata.

Modernizirajte budućnost svog boravka novom generacijom Gewiss ICE CHORE sklopki, zatamnjivača i termostata

Na taj način poduzeće može ponuditi funkcionalne i istodobno trajne proizvode koji su zbog upotrijebljenih izolacijskih materijala također sigurniji za korisnika. Potvrda za trud su priznanja koje mnogi GEWISS inovativni proizvodi redovito dobivaju; jedan takav je primjerice Intel Design Award.

Predstavljamo vam TOUCH sklopke, zatamnjivače i termostate proizvođača Gewiss, koji su dostupni u bijeloj, srebrnoj i crnoj boji.

Modularne sklopke/tipkala te sklopke za zatamnjivanje – uskladite vaše stambene prostorije sa svojim raspoloženjem

Uz opciju proizvoljnog zamračivanja sa sklopkama Gewiss Chorus ICE TOUCH svjetlost vaših prostora postaje usklađena s vašim raspoloženjem. Sklopke na dodir sa zatamnjenjem omogućuju precizno podešavanje snage svjetla u skladu s vašim potrebama. Stoga imaju iznimno korisnu funkcionalnost te nude mogućnost uštede.

gewis choris ice touch

ICE touch poklopci

Dostupni su u varijanti 1-6 sklopki za 3M doze kao i za KNX sustave. Na jednom poklopcu možete kombinirati više sklopki za različite primjene.

gewis choris ice touch prekidaci

Termostati ICE touch – uživajte u nagrađenoj estetici našeg dizajna

Napredni termostat dostupan je u varijantama klasičnog termostata, s mogućnošću upravljanja preko Wifi veze ili KNX pametne instalacije. Termostati su čak dobili i prestižnu nagradu “IF design award 2016” za atraktivan izgled.

gewiss prekidaci

Stakleni okviri

Program je dopunjen i staklenim okvirima 3M i 4M u crnoj, sivoj i bijeloj boji. Sve ove okvire također možete kombinirati s ostalim programom Gewiss Chorus.

gewis choris okviri

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.