Stručnjaci za elektromaterijal

Lena Vario – novost u porodici svjetiljki THORNeco

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Rasvjeta  > Lena Vario – novost u porodici svjetiljki THORNeco
torn eco

Lena Vario – novost u porodici svjetiljki THORNeco

Proizvođač THORN je neke svoje već poznate svjetiljke iz porodice THORNeco:  LENA, TOM i ZOE nadogradio s dodatnim prekidačem, kojim s obzirom na naše želje i potrebe, možemo birati boju svjetlosti: 3000K, 3500K ili 4000K ovisno od svjetiljke.

Na taj smo način dobili tri svjetiljke udružene u jednu.

Prekidač

 

Plafonjera LENA VARIO LED

 

Plafonjere LENA Vario su namijenjene direktnoj zamjeni svjetiljki s:  2 × 18W, 2 × 26W i  2 × 36W CFL »štednim« fluo žaruljama.

Dostupne su u dvije dimenzije:

  1. montažni promjer podnožja 320mm (promjer PMMA difuzora 350mm) visine 108mm
  2. montažni promjer podnožja 380mm (promjer PMMA difuzora 410mm) visine 115mm.

 

Možete birati između tri snage: 15W sa svjetlosnim tokom 1450 lumena, 21W sa svjetlosnim tokom 1950 lumena ili 30W s 2550 lumena svjetlosnog toka.

Obje veličine svih snaga su dostupne i u izvedbi s ugrađenim senzorom prisutnosti.

 

Prednosti:

  • Tri boje svjetlosti u jednom proizvodu: s CCT prekidačem – jednostavno birate željenu boju svjetlosti: 3000K (toplo bijela), 3500K ili 4000K (neutralno bijela),
  • Stupanj zaštite IP44,
  • Dugi životni vijek: 50.000 sati,
  • Kvalitetan difuzor PMMA za ravnomjerno osvjetljenje,
  • Ušteda energije 55 % u usporedbi sa »štednim« CFL žaruljama.

 

Plafonjera LENA VARIO može imati dodatni senzor prisutnosti koji omogućava osvjetljenje onda kad je to potrebno. Kod detektirane prisutnosti osoba senzor pali svjetiljku te ju nakon toga, po prije određenom vremenu, ugasi kad u području detekcije više nema ljudi. U senzoru prisutnosti je ugrađen i senzor za dnevnu svjetlost koji sprječava paljenje svjetiljke kada je u okolini dovoljno dnevne svjetlosti.

 

Svjetiljke imaju životni vijek od 50.000 sati i petogodišnju garanciju. Primjerene su za montažu na stepeništima, u kupaonicama ili hodnicima.

 

Proizvodi su na raspolaganju u našem WebShopu.

KRENI U WEBSHOP

 

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.