Stručnjaci za elektromaterijal

Kupujte sigurno i udobno – WebShop Rexel.hr

REXEL Hrvatska > Savjeti  > Kupujte sigurno i udobno – WebShop Rexel.hr

Kupujte sigurno i udobno – WebShop Rexel.hr

U vrijeme kada je potrebno paziti na očuvanje socijalne distance, život i poslovanje nam mogu olakšati pametna rješenja i moderna tehnologija. Nesmetano poslovanje možemo osigurati i pomoću internet trgovine – WebShopa, za najrazličitije vrste kupovine. Tim više što je u današnje vrijeme kupovinom preko interneta moguće nabaviti praktično sve vrste proizvoda, pa tako i elektrotehnički materijal.

Ekipa Rexel.hr se raduje što vam može omogućiti sigurnu kupnju iz udobnosti vašeg doma ili ureda. Upotreba interneta i WebShopa će vam omogućiti da u bilo koje vrijeme pregledate široku ponudu više od 10.000 proizvoda koji su dostupni na web adresi rexel.hr. Upotreba pomoću internet preglednika i naprednih filtera je vrlo jednostavna. Lako ćete sami izabrati proizvod i provjeriti njegovu specifikaciju te vaše ugovorene cijene.

Upotreba WebShopa će vam istovremeno uštedjeti dragocjeno vrijeme, jer vaše češće kupovine možete ponoviti, pa na taj način više ne morate iznova tražiti proizvode koji su u vašem poslovanju ponovno potrebni. Istovremeno ćete sve proizvode imati na dohvat ruke, na vašoj adresi ili na adresi gdje vam je taj proizvod potreban.

Kupovinom u našem WebShopu dobivate i posebne pogodnosti ekskluzivnih internet akcija, kao i programa vjernosti Stotka, gdje nagrađujemo vašu vjernost, a nagradama se brinemo da vam ugodimo i razveselimo vas.

O svim prednostima kupovine preko interneta i našeg WebShopa se možete uvjeriti sami:

POSJETITE WEBSHOP

Ako još uvijek niste sigurni, da je kupovina preko interneta u ovome trenutku pravi izbor i za vas, pišite nam za pomoć na adresu: info@rexel.hr i s veseljem ćemo vam predstaviti upotrebu i funkcionalnosti našeg WebShopa.

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.