Stručnjaci za elektromaterijal

Kućni razvodni ormarići za zidnu montažu – GEWISS 40 CD

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Ormari i raskl.tehnika  > Kućni razvodni ormarići za zidnu montažu – GEWISS 40 CD

Kućni razvodni ormarići za zidnu montažu – GEWISS 40 CD

Asortiman proizvoda GEWISS 40 CD objedinjuje široku paletu razdjelnika i ormarića za zidnu montažu. U ponudi su 4 linije proizvoda: vodootporna 40 CDK sa zaštitom IP65, robusna 40 CD sa zaštitom IP55, dekorativni kućni ormarić 40 CD sa zatamnjenim ili bijelim vratašcima i ormarić 40 CD bez vratašca i zaštitom IP40.

40 CDK

Objedinjuje program vodootpornih ormarića sa zaštitom IP65, od 4 do 72 modula, s prizornim vratašcima. Stražnji i prednji dio ormarića 40 CDK se mogu ugraditi tako, da se vratašca otvaraju na lijevu ili desnu stranu. Za jednostavniju i bržu izvedbu se elementi opreme mogu prethodno ugraditi na DIN šine te se ožičiti izvan ormarića, jer su šine pričvršćene na montažni okvir koji se jednostavno odvoji od stražnjeg dijela ormarića.

Opcijske pregrade omogućavaju i ugradnju elemenata opreme za različne napone u isti ormarić. Vrata se otvaraju za više od 180° te ih je moguće skinuti i opremiti sa sigurnosnom cilindričnom bravicom, zbog čega su ormarići primjereni i za ugradnju na javnim mjestima.

 

40 CD dekorativne omarice IP40

Dekorativni ormarići su dostupni u izvedbama od 8 do 72 modula, s prozirnim, zatamnjenim ili punim vratašcima u bijeloj boji.

40 CD vodotesne omarice IP55

Program uključuje izvedbe od 4 do 36 modula. Ormarići su idealni za oblikovanje malih sistema u zatvorenim prostorima te za upotrebu na radnim pultovima ili u tehničkim prostorima.

Pojedinačna vratašca za svaki red modula s odvojenim otvaranjem prema gore osiguravaju dobar pristup do svakog pojedinačnog reda.

40 CD omarice brez vratc

Ormarići od 2 do 36 modula su idealni za ugradnju opreme do koje se često pristupa i koristi.

 

Ormariće 40 CD možete naći i u akcijskoj ponudi sa već uključenom N/PE stezaljkom:

NA AKCIJSKU PONUDU

Sve proizvode možete vidjeti u našem WebShopu:
PROVJERITE U WEBSHOPU

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.