Stručnjaci za elektromaterijal

Inovativni regulator EM37 vam pruža zadovoljstvo boravka

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Inovativni regulator EM37 vam pruža zadovoljstvo boravka
Inovativni-krmilnik

Inovativni regulator EM37 vam pruža zadovoljstvo boravka

Predstavljamo vam inovativni regulator temperature EM37 slovenskog proizvođača sklopki i utičnica TEM, kojim ćete udobno upravljati temperaturom stambenih i radnih prostora u svim godišnjim dobima. Termostat je namijenjen za upravljanje uređajima za grijanje i hlađenje s mogućnošću ekonomičnog rada.

Termostat EM37 dostupan je u 4 boje i dio je modularnog sustava Modul, što uvelike olakšava njegovu ugradnju i uporabu. Termostati su već dostupni u svim poslovnicama Elektronabave, a možete ih naručiti u našoj web trgovini.

Inovativni regulator temperature za upravljanje grijanjem i hlađenjem

S inovativnim EM37 regulatorom, kombinirajte više funkcionalnosti na jednom mjestu i ujedno osigurajte ekonomičnost upravljanja energijom u vašim stambenim i poslovnim prostorima.

 

 

Termostat-EM37_5

 

Raznolikost boja termostata EM37

Termostati TEM Čatež dostupni su u četiri standardne boje koje će se lijepo uklopiti u vaše kućno odnosno poslovno okruženje.

 

Termostat-EM37_22

Ukrasni okviri PURE za termostat u harmoniji s vašom unutarnjom opremom

Uz ponudu okvira u različitim bojama, u TEM Čatež su se pobrinuli za estetsku prilagodljivost termostata prema vašem ukusu i željama. Uz pomoć PURE ukrasnih okvira na taj se način termostat lako može ukomponirati u paletu boja vašeg poslovnog, javnog ili privatnog prostora.

PURE

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.