Stručnjaci za elektromaterijal

GEWISS industrija – Sigurnost, kontinuitet i ušteda energije

REXEL Hrvatska > Savjeti  > Industrija  > GEWISS industrija – Sigurnost, kontinuitet i ušteda energije

GEWISS industrija – Sigurnost, kontinuitet i ušteda energije

GEWISS nudi rješenja vezano na sigurnost, za sve vrste okruženja: rasvjeta, električna zaštita i industrijski priključci, s ključnim ciljem, pružiti rješenja, koja nudi najvišu moguću razinu udobnosti, sigurnosti i uštede energije. Revolucija industrije 4.0 vodi nas u budućnost, koja temelji na sve integriranijem, pametnom sustavu: misija GEWISS-a je ponuditi prilagođena rješenja, podržavajući profesionalce u fazi prije i nakon prodaje.

ReStart Autotest sa WIFI-jem

ReStart Autotest uređaji idealni su za instalacije, gdje brzo i kontinuirano održavanje nije moguće. Periodično, automatsko ispitivanje učinkovitosti zaštite od kvara (automatski se odvija svakih 28 dana) ne zahtijeva ručnu intervenciju operatera. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost u različitim područjima primjene, dostupne su 2P i 4P verzije za jednofazne i trofazne distribucijske sustave. Pomoću Wi-Fi, autotest se može spojiti na Internet, pružajući informacije o statusu sustava u svakom trenutku. Aplikacija GEWISS omogućuje korisnicima praćenje statusa uređaja diferentne struje, upravljajući samodijagnozu na daljinu.

Gewiss uređaj za zaštitu od prenapona 1+2

Razvoj i proizvodnja elektrotehničkih proizvoda znači prije svega oblikovati koncept sigurnosti, stavljajući ga u središte razvojnog plana tvrtke, ispred bilo kojeg drugog poslovnog cilja. Ova svijest stoji iza proizvoda koje nudi GEWISS, dizajniranih na potpunu sigurnost u svakom kontekstu.

 

Mrežni analizator

Olakšavanje praćenja potrošnje u stvarnom vremenu kako bi se što jednostavnije upravljalo energijom i optimiziralo, ključni je cilj GEWISS-a. U tom kontekstu, kontrola postaje temeljna – treba je shvatiti kao mjerenje vrijednosti aktivne i jalove energije (isporučene i apsorbirane) i trenutne aktivne i jalove snage (isporučene i apsorbirane).

IEC 309 HP – Utikači i utičnice koje zadovoljavaju standarde IEC 309

GEWISS nudi niz utičnica i utikača u rasponu od 16A do 125A, uz jamstvo visoke razine pouzdanosti i optimalne funkcionalnosti. Uređaje karakterizira, moderan i funkcionalan dizajn, što ih čini prepoznatljivim i daje dodatnu vrijednost cijelom GEWISS sustavu industrijskih priključaka.

46 QP – Vodopropusne ploče za površinsku montažu

Za kontrolu i automatizaciju u standardnim i zahtjevnijim aplikacijama za teške uvjete rada (industrijski sustavi, robotika…), GEWISS je stvorio opsežan i inovativan raspon svestranih rješenja, koja se lako instaliraju, uz jamstvo maksimalne sigurnosti.

Mavil – Nosači kabela

Kabelski nosač je okosnica industrijskog sustava. GEWISS i Mavil nude inovativni sustav čeličnih nosača kabela, koji zadovoljava sve zahtjeve ugradnje, od najjednostavnijih do najsloženijih i najzahtjevnijih.

Na B2B webshop
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.