Stručnjaci za elektromaterijal

FINDER konfigurator, regulatori, ventilatori i grijači

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Industrija  > FINDER konfigurator, regulatori, ventilatori i grijači
finder-konfigurator

FINDER konfigurator, regulatori, ventilatori i grijači

Finder Configurator se koristi besplatno i omogućuje jednostavan, brz odabir komponenti za ugradnju u razvodne i industrijske ormare.

Konfigurator za industrijsku termoregulaciju

Novi konfigurator kontrole temperature, pojednostavljuje izračune, jer može, za manje od 60 sekundi, vratiti detaljan popis uređaja koji se mogu instalirati.

Finder konfigurator

Kako radi konfigurator?

Konfiguracija se vrši u samo 7 koraka, u koju je potrebno unijeti podatke: o okolišu, željena temperatura, disperzirana snaga i nadmorska visina. Korištenje alata je jednostavno, i ne zahtijeva registraciju. Potrebno je manje od minute vašeg vremena za unos podataka kao što su naziv projekta, protok zraka i/ili snaga u vatima . Nakon dovršetka postupka, konfigurator vraća detaljan popis Finder uređaja prikladnih za vaše potrebe.

Preporučeni proizvodi

Za optimalan rad razvodnih ormara potrebno je u fazi projektiranja uključiti sve uređaje koji imaju funkciju grijanja i hlađenja ormara. Održavanje prave temperature i optimalne kvalitete zraka je korisno kako za sigurnost sustava tako i za dobar rad instaliranih uređaja.

Veza za konfigurator: configuratore.findernet.com/en

Regulatori temperature i vlage

Finder regulator temperature

Višenamjenski termo-higrostat 7T.51.0.230.4360

Finderov novi višenamjenski termostatski higrostat 7T.51 savršeno je rješenje za sistemske integratore, pomažući u otkrivanju i održavanju optimalne temperature i vlažnosti u upravljačkim pločama, posebno u promjenjivim okruženjima. Nezamjenjiv u aplikacijama kontrole temperature i vlažnosti. Inovativni proizvod Finder-a pomaže osigurati pravu vlažnost ovisno o temperaturi okoline u kompaktnom kućištu od 17,5 mm (1 DIN modul), prikladan za montažu na šinu od 35 mm (EN 60715). Točnost termostata između -1… + 3K ° i točnost humidistata unutar 5%, kombinirana jedinica štedi prostor. 1 NO 10 A izlazni kontakt omogućuje izravnu kontrolu grijača i ventilatora, bez dodatnog modularnog kontaktora.

NA B2B WEBSHOP

Termostati 7T.81

Precizni termostati za regulaciju temperature u ormaru zauzimaju samo 1-DIN prostora na letvi i lako se postavljaju. Imaju bimetalni kontakt, širok raspon podešavanja. Odlikuje ih širok raspon temperature (0 do +60 °C, -20 do +60 °C ili -20 do +40 °C) i mogućnost izravnog uključivanja grijača do 2500 VA i ventilatora do 130 W.

NA B2B WEBSHOP

Pogledajte video:

Grijači

Safetouch 7H.51

Sprječavaju stvaranje kondenzacije u ormarima i osiguravaju odgovarajuću temperaturu. Aluminijska rashladna rebra zaštićena su od kontakta u plastičnom kućištu. Grijač je prikladan za montažu na DIN šinu. Snaga grijača 25, 50, 100 ili 150 W,i sa ventilatorom 250 W i 400 W. Napajanje je 110 – 230 V AC/DC i imaju PTC samoregulirajući sustav grijanja.

Finder grijači

NA B2B WEBSHOP

Ventilatori i rešetke

Ventilatori i rešetke serije 7F

Novi filter ventilatori dostupni su u verzijama od 120 V i 230 V AC i 24 V DC. Odlikuju se tihim radom, minimalnom veličinom i protokom zraka od 24 do 400 m3 / h, pri slobodnom protoku ili 14 do 270 m3 / h, u kombinaciji s izlaznim filterom. Finder je svoj asortiman filter ventilatora za upravljačke i razvodne ormare proširio verzijama u crnoj boji RAL 9004, koje su posebno atraktivne za UPS i industrijsku elektroničku opremu ugrađenu u ormar.

Finder ventilatori i rešetke

NA B2B WEBSHOP

DIZAJNIRANI I IZRAĐENI U ITALIJI – odlikuju se funkcionalnim dizajnom kao i elegantnim izgledom. Iskoristite smanjeno vrijeme održavanja s vanjskim filterom koji se lako zamjenjuje, iznimno jednostavnom ugradnjom, razinom zaštite IP54 i ocjenom NEMA TYPE 12. Sve verzije imaju CRUus, EAC i CE certifikat.

Filterski ventilatori serije 7F Finder savršeni su za optimizaciju topline u sušilicama, strojevima za obradu drveta, tekstilnim, papirnim i keramičkim strojevima te električnim upravljačkim i distribucijskim ormarićima – gdje god je potrebna prisilna ventilacija.

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.