Stručnjaci za elektromaterijal

CIVITEQ – isplativa suvremena cestovna rasvjeta

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Rasvjeta  > CIVITEQ – isplativa suvremena cestovna rasvjeta
Civitec---Zumtobel--cestne-svetilke

CIVITEQ – isplativa suvremena cestovna rasvjeta

Obično, kada postoji potreba za obnovom javne rasvjete, postoji i problem s raspoloživim sredstvima. CiviTEQ svjetiljke osmišljene su da budu prvenstveno financijski isplative. Brojne značajke ovih svjetiljki osmišljene su s idejom štednje, što uključuje mogućnost naprednog upravljanja rasvjetom, pametnog i održivog dizajna, najbolje optike i mnoštva ugradbenih unaprjeđenja koje olakšavaju rad ugovornih korisnika.

S CiviTEQ-om možete biti bezbrižni da korisnicima cesta i ulica pružate najučinkovitije korištenje energije, izvrsnu kvalitetu svjetla i poboljšanu udobnost i sigurnost.

Pametan dizajn i optika

CiviTEQ svjetiljke su dizajnirane za dugovječnost, budući da imaju ugrađene mnoge pametne značajke koje osiguravaju dugovječnost, smanjuju radove na održavanju i osiguravaju fleksibilnost:

• iznimne toplinske značajke s tehnologijom protiv prašine i sakupljanja vode,

• kompaktan dizajn s optimalnom težinom i dimenzijama,

• višenamjenski priključak za jednostavnu ugradnju na postojeće stupove i nosače,

• održivi dizajn s visokokvalitetnim materijalima,

• izdržljivo staklo s optičkim poklopcem, otporno na nevidljivo starenje i promjenu boje,

• jednostavno podešavanje nagiba za precizno upravljanje zrakama.

Civiteq

Jednostavna montaža i održavanje

Dizajneri CiviTEQ-a posebno su se posvetili metodi ugradnje CiviTEQ ulične svjetiljke, jer se obično radi o radu na visinu. U skladu s ovim posebnim zahtjevom, svjetiljka je projektirana na takav način da su montaža i rukovanje jednostavni i intuitivni. Na taj način, rad je brz i bez puno alata i pribora.

Civiteq-montaza

Prilagodljivost i funkcionalnost

CiviTEQ svjetiljke s najnovijom LED tehnologijom dizajnirane su tako da budu fleksibilne i funkcionalne u kombinaciji za najbolji učinak na različitim vrstama cesta i ulica. Komplet različitih razina osvjetljenja i svjetiljki omogućuje korištenje u različitim okruženjima (šetnice, stambene ulice, komercijalne površine, male i velike prometne ceste, itd.) s rješenjima koja sprječavaju svjetlosno onečišćenje.

civiteq-fleksibilnost

Napredni nadzor osvjetljenja

Ušteda energije i kontrola rasvjete glavni su izazov za većinu projekata obnove. CiviTEQ ima širok spektar mogućnosti za podešavanje razine osvjetljenja koji zadovoljava zahtjeve specifičnog projekta.

civiteq

Značajke i uporaba

Nenametljiva i ekonomična cestovna rasvjeta konstruirana je korištenjem R-PEC i Optiblanc s preciznom raspodjelom osvjetljenja, potpuno svestranom instalacijom, niskim zahtjevima održavanja, bez potrebe za zamjenom LED napajanja. Omogućeno je i korištenje CMS radio frekvencije i Powerline sustava koji je kompatibilan s drugim kontrolnim sustavima. CiviTEQ nudi opcije odabira između opcija i dodatne opreme: 10KV, automatsko isključivanje, BPE, LRT i fotoćelije.

Od 12 LED do 72 LED
100 000 sati Drivers i LEDs (L90) na Ta25 st. C
Učinkovitost osvjetljenje sve do 130Llm/W
Temperatura boje 4000K i također 3000K i 5700K
CRI: 70
McAdams:5 Elipses
Prenaponska zaštita: 6kV veličina, 10kV na zahtjev
REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.