Stručnjaci za elektromaterijal

Bticino Classia – prekidači i utičnice za minimalističku eleganciju

REXEL Hrvatska > Vijesti  > Instalacije  > Bticino Classia – prekidači i utičnice za minimalističku eleganciju

Bticino Classia – prekidači i utičnice za minimalističku eleganciju

Classia – bezvremenska, jednostavna, potpuna i univerzalna.

Bezvremenske linije, cjenovna pristupačnost i moderna tehnologija montaže glavne su karakteristike prekidača i utičnica linije Classia. Mnogo prekidača zbog svoje nespretno zamišljene montaže otežava prilagodbu različitim situacijama zidnih površina koje nakon montaže više ne zadovoljavaju osnovnu funkciju estetike. Classia zbog svog inovativnog sistema regulacije nosivog okvira, kao i mogućnosti međusobnog spajanja više jedinica zajedno, taj problem uspješno rješava.

1. Inovativna montaža – Zbog inovativnih tehničkih rješenja, okvir je moguće namjestiti tako da je u potpunosti poravnan sa zidom – uz odstranjivanje distancera kad nosač namjestimo na zid od gips kartonskih ploča. Montaže se mogu izvoditi okomito ili horizontalno: najviše 5 mjesta za standard s okruglom ugradnom kutijom ili najviše 7 mjesta za modularni standard s pravokutnom ugradnom kutijom. 2. Bogat izbor boja – Na raspolaganju je 16 ukrasnih okvira koji se podudaraju s 2 boje mehanizama: blještavo bijela i satensko crna. Izbor kombinacija je obogaćen dodatnim efektom metalno zlatne, boje kroma i nikla, kojeg ocrtavaju rubovi okvira. 3. Savršeni oblik – Dizajneri prekidača i okvira su za moderniji izgled i bolju upotrebljivost površinu projektirali tako da je blago zakrivljena. Za ugodniji dodir blago je zakrivljena i površina poklopca prekidača, ali i njihovih okvira.

Prelistajte katalog i počnite svoj dom opremati prekidačima Classia.

Učitaj katalog Provjeri u e-trgovini

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.