Stručnjaci za elektromaterijal

5 razloga, zašto vašu narudžbu predati preko WebShopa

REXEL Hrvatska > Savjeti  > 5 razloga, zašto vašu narudžbu predati preko WebShopa

5 razloga, zašto vašu narudžbu predati preko WebShopa

Da bi vam olakšali poslovanje i pojednostavili izbor te nabavu, Rexel Hrvatska nudi svim poslovnim partnerima mogućnost narudžbe proizvoda u Webshopu. Razloga, kako to može poboljšati vaše iskustvo kupovine je više, a ovdje je pet izabranih prednosti, koje takav način poslovanja omogućava.

Predstavljamo vam 5 razloga, zašto je sada pravo vrijeme da pojednostavite vaše poslovanje i počnete s upotrebom Webshopa – webshop.rexel.hr

24/7

Rexel webshop vam je na raspolaganju 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Naš B2B webshop je na raspolaganju uvijek kada ju trebate.

Posvuda sa vama

Narudžbe možete predati bez obzira na to gdje se u danom trenutku nalazite i bez obzira na to koji uređaj upotrebljavate za pristup webshopu. Svjesni smo da je važno, da proizvode možete provjeriti posvuda, pa i dok ste na terenu.

Pregledno

Proizvode možete tražiti pomoću tražilice po brojevima proizvoda ili ključnim riječima te ih jednostavno filtrirate s obzirom na robne marke, razrede i kategorije. Pristupajte informacijama o zalihi i dobavljivosti.

Jednostavno

Kreiranje internet korisničkog računa je jednostavno. S njim imate mogućnost brze narudžbe i ponovnih čestih kupovina pomoću samo nekoliko klikova. Ukoliko vam je potrebna pomoć, ovdje smo i s veseljem ćemo vam pomoći kod registracije i narudžbi.

Ekskluzivne akcije

Iskoristite program vjernosti, koji je na raspolaganju za naše kupce putem Webshopa.

Brza dostava

Narudžbe primljene od ponedjeljka do petka do 18:00 bit će poslane isti dan i bit će dostavljene na vašu adresu sljedeći radni dan do 15:30.

Ukoliko još niste na Webshopu, pozivamo Vas da to napravite ovdje:

Kreni u e-trgovinu

Za sva dodatna pitanja i pomoć smo vam na raspolaganju:

VELJKO MILAKOVIĆ
Područni voditelj prodaje (regija: Zagrebačka, Sisačka, Brodska, Požeška, Splitska, Dubrovačka)
+386 1 5899 306
+386 31 689 131
veljko.milakovic@rexel.hr

DAVORIN TADINA
Područni voditelj prodaje (regija: Krapinska, Varaždinska, Međimurska, Bjelovarska, Virovitička, Osječka, Vukovarska)
+386 1 5899 487
+386 40 797 818
davorin.tadina@rexel.hr

REXEL HR ekipa

info@rexel.hr

Rexel Hrvatska je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Rexel Hrvatska s elektromaterijalom opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge pravne osobe.